Gå til Tony Macalpine

OBS: Koncerten med Tony MacAlpine på Beta 30.09.20 (oprindeligt planlagt til 22.03.20 i Amager Bio), er udskudt til 25.03.21 også på Beta.

Tony Macalpine: The Electric Illusionist European Tour

Tony Macalpine: The Electric Illusionist European Tour

tor 25 mar. 2021
Copenhagen

Beta | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

OBS! Koncert udskudt

Koncerten med Tony MacAlpine den 30. september 2020 på Beta udskydes til den 25. marts 2021.  


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 25. marts 2021.

______________________________________

Tony MacAlpine er en amerikansk superguitarist hvis karriere spænder over mere end tre årtier og 13 studiealbummer. Han er kendt for at spille instrumental rock og var i 1980'erne med til at forme den neoklassiske metal gennem albummene "Edge Of Insanity" og "Maximum Security". Med en kreativ og nysgerrig tilgang til musikken indrog han også elementer af jazz og blues og var med til at forme den progressive metal.

Inden han begyndte at spille elguitar, havde han fået undervisning i klassisk violin og klaver, og han nævner Chopin som en af sine helt store inspirationskilder. Selv har han inspireret guitarvirtuoser som Jeff Loomis fra Nevermore.

Gennem tiden har han spillet sammen med flere andre af de store, bl.a. med Vinnie Moore og i Stevie Vais liveband, men når han rammer Beta står han selv i front.

Ingen billetter til salg

Besøg os snart igen for eksklusiv adgang til billetter!

Artister ved dette event