Gå til Tony Macalpine

OBS: Denne koncert er udskudt til den 30.09.20 fra den oprindelige dato 22.03.20

Tony Macalpine: The Electric Illusionist European Tour

ons 30 sep. 2020
Copenhagen

Døre: 19.00

OBS! Koncert udskudt

Koncerten med Tony MacAlpine i Amager Bio søndag den 22. marts er blevet flyttet til onsdag den 30. september 2020 og afholdes nu på Beta i stedet. Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet som vil være gyldig til den nye koncert. Ticketmaster sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere info.

______________________________________

Tony MacAlpine er en amerikansk superguitarist hvis karriere spænder over mere end tre årtier og 13 studiealbummer. Han er kendt for at spille instrumental rock og var i 1980'erne med til at forme den neoklassiske metal gennem albummene "Edge Of Insanity" og "Maximum Security". Med en kreativ og nysgerrig tilgang til musikken indrog han også elementer af jazz og blues og var med til at forme den progressive metal.

Inden han begyndte at spille elguitar, havde han fået undervisning i klassisk violin og klaver, og han nævner Chopin som en af sine helt store inspirationskilder. Selv har han inspireret guitarvirtuoser som Jeff Loomis fra Nevermore.

Gennem tiden har han spillet sammen med flere andre af de store, bl.a. med Vinnie Moore og i Stevie Vais liveband, men når han rammer Beta står han selv i front.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 300,00 kr.

Artister ved dette event