Gå til Brockhampton

BROCKHAMPTON

BROCKHAMPTON

lør 15 jan. 2022
København k

Den Grå Hal | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Brockhampton 3. maj 2021 i Den Grå Hal udskydes til 15. januar 2022.  
Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Grundet stor efterspørgsel offentliggøres der i samme ombæring en ekstrakoncert dagen efter den 16. januar. Billetsalget starter fredag 16. april kl. 09.00.


Billetkøbere som har billet til den nuværende koncert skal blot beholde deres billet og møde op til koncerten 15. januar 2022. Refunderingsfrist 26. april 2021.

 

KONCERTEN ER UDSOLGT:
Det gik stærkt!! Brockhampton er nogle populære unge mænd! Koncerten i Den Grå Hal er allerede UDSOLGT, skriv dig på ventelisten HER så du er én af de første som får besked, hvis der skulle blive sluppet flere billetter.

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: 375 kr. + gebyr

BROCKHAMPTON
DEN GRÅ HAL
15. + 16. januar 2022

Den udsolgte koncert med Brockhampton 3. maj 2021 i Den Grå Hal udskydes til 15. januar 2022.
Grundet stor efterspørgsel offentliggøres der i samme ombæring en ekstrakoncert dagen efter den 16. januar. Billetsalget starter fredag 16. april kl. 09.00.

I december 2019 havde de selvudnævnte boyband-hiphoppere Brockhampton netop udgivet det anmelderroste album Ginger, og annonceret deres 2020 headline Europatour, der bl.a. skulle føre dem til Grå Hal i Kbh. med en koncert som hurtigt blev udsolgt. Vi ved alle sammen hvordan 2020 forløb, men kollektivet har dog sørget for at holde sig beskæftiget under karantænen. Bandet afholdt en ugentlig livestream under titlen Technical Difficulties Radio, hvor de hver uge havde premiere på ny musik. De benyttede også tiden på at arbejde på et nyt album som netop er udkomet.

Spoler vi tiden 11 år tilbage til 2010, var det året hvor gruppen startede op via internettet. Bandets stifter, Kevin Abstract lagde en føler ud på forummet KanyeToThe, om der var nogen, der ville starte et band, og efter et første forsøg, en rebranding og lidt flere tilføjelser til band lineuppet, står de i dag skarpt som 13 vokalister, producere og visual artists. Abstract har altid været tydelig og åben om svære emner i sit liv som homofobi og racisme, og det satte hurtigt tonen for gruppen, der går all-in på at være inkluderende i deres medlemmers forskelligheder.

I 2017, stormede den LA baserede gruppe ind på hiphopscenen med deres kultklassiker, triologien ”SATURATION” — tre album udgivet på blot seks måneder — hvilket hjalp dem til en milepæl af en deal med RCA Records. Deres første major udgivelse, ”IRIDESCENCE” debuterede som #1 på Billboard 200 albumhitlisten og høstede anmelderroser. Det blev hurtigt fulgt op af en turbulent periode på 2 år hvor, de turnerede verden rundt og udsendte efterfølgende opfølgeren ”GINGER”, der indeholdt singlen, “SUGAR.” Nu, er BROCKHAMPTON klar til det næste kapitel i deres karriere, og 2021 har allerede budt på udgivelsen af deres sjette studiealbum, ROADRUNNER: NEW LIGHT, NEW MACHINE.

Brockhampton har tidligere besøgt Danmark, så vi ved at det er et af USA's bedste live acts der gæster staden til vinter. De har en helt unik evne til at forene hiphop og pop, og formår virkelig at engagere deres publikum.