Gå til BROCKHAMPTON

BROCKHAMPTON

ti 12 maj 2020
København k

BROCKHAMPTON

Den Grå Hal, København k

20:00

Døre: 19:00

KONCERTEN ER UDSOLGT:
Det gik stærkt!! Brockhampton er nogle populære unge mænd! Koncerten i Den Grå Hal er allerede UDSOLGT, skriv dig på ventelisten HER så du er én af de første som får besked, hvis der skulle blive sluppet flere billetter.

Billetpriser: 375 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 13. december kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Der vil være presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere presale fra torsdag 12. december kl. 10.00 (23 timer).
(OBS: Hvis man ikke allerede på annoncerings- tidspunktet er modtager af LNs nyhedsbrev kan der gå op til en uge før nye profiler er synkroniseret, og tilgængelige i vores nationale nyhedsbrevsdatabase. Det er altså først når profiler er aktive i denne database, at de vil modtage vores nyhedsbrev og ligeså muligheden for presale.)

LYT TIL: GINGER


Hvad den internationale presse siger om GINGER:

"'Ginger' looks set to ensure that Brockhampton are here to stay"
NME

"weird and wonderful genre-buster"
NPR

"the best music of their career"
Rolling Stone

I dag annoncerer Amerikas favorit boyband BROCKHAMPTON deres 2020 headline Europatour. Touren vil strække sig over maj måned, begyndende i Oslo 8. maj og rammer således København den 8. maj. Læs mere på http://brckhmptn.com/dates.

Den europæiske turné annonceres i kølvandet på bandets optræden på Tyler, The Creators 8. årlige Camp Flog Gnaw Carnival og afrunder et år hvor de udgav deres femte studiealbum GINGER, som The New Yorker beskrev som "a testament to the forces of professionalization." Bandet er for tiden i gang med at afrunde deres største Nordamerikanske tour til dato, inklusiv udsolgte shows i New York på Madison Square Garden's Hulu Theater side om side med Slowthai og 100 Gecs, som Brooklyn Vegan beskriver som "an unrelenting, passionate performance." Boybandet lavede også for nyligt lavet interview med GQ hvor de fortalte deres historie med egne ord, og stifter Kevin Abstract var på forsiden af  i-D's The Post Truth Truth Issue i august, hvor han talte med sin nære ven, skuespilleren actor Shia Labeouf.

GINGER  er næste kapitel af BROCKHAMPTONs stigende succes i løbet af de sidste to år, og indeholder fan-favoritsange som "NO HALO," "IF YOU PRAY RIGHT," "I BEEN BORN AGAIN," og "BOY BYE." Albummet udkommer efter deres første major label albumudgivelse, iridescence, som debuterede som #1 på Billboard 200 og R&B/Hip-Hop listerne sidste år.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event