Gå til IAMDDB

OBS: Koncerten med IAMDDB 11.11.20 i Pumpehuset er udskudt til 04.11.21

IAMDDB: 2021 Tour

IAMDDB: 2021 Tour

tor 04 nov. 2021
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med IAMDDB den 11. November 2020 i Pumpehuset udskydes til den 4. November 2021.  


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 4. November 2021.

 

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 250,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Fremadstormende urban hybridkunstner gæster Danmark igen

Billetpriser: 225 kr. + gebyr

Et af Englands allerstørste urban-talenter, IAMDDB, drager i 2021 på omfattende Europa-tour, der bringer hende forbi Pumpehuset.

Med en særdeles ublu, men klippefast tilgang til sin musik skubber IAMDDB konstant til musikalske grænser – og overskrider dem. Hun blander på nonchalant vis hiphop, trap og jazz og sætter et unikt musikalsk aftryk på den urbane scene lige nu. Manchester-kunstneren leverer et gennemført lydbillede af melodisk hiphop med smidige melodier indhyllet i tåget, noir-jazz. Genrehybriden kalder hun ret passende for ’urban jazz’. IAMDDB glider mellem kølig rap og en virkelig smuk sangstemme på legende let vis, lige når det passer hende. Måden hun så ubesværet fremfører fantastiske soul-stemninger side-om-side med mørke og dovne hiphop-passager, gør hende til sin helt egen.

Op til koncerten i Pumpehuset udgiver IAMDDB sit debutalbum, men den kreative og æstetisk overlegne sangerinde er på ingen måde noget ubeskrevet blad, for hun har allerede høstet store roser fra alverdens musikmedier, turneret vidt og bredt internationalt og været frontfigur for store modekampagner.

23-årige IAMDDB spillede en stærk koncert i Danmark til Distortion Ø i 2018. Her beskrev musikmagasinet Soundvenue IAMDDBs liveenergi således: ”Det føltes lidt som om, vi alle sammen var privilegerede nok til at få lov til at hænge med den klart cooleste og mest selvsikre person på planeten”. Musikmagasinet GAFFA har også fået øjnene op for Manchester-musikeren, da hun havnede på deres De Bliver Store-liste for 2018.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.