Gå til Pouya

Pouya

01 mar 2020
København V

Pouya

20:00

Døre: 19:00

Support: Boobie Lootaveli, WYBMF

Billetpriser: 240 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 29. november kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk.

 

Den boblende Miami-rapper Pouya indtager Pumpehuset til marts.

Den amerikanske rapper Pouya gentager successen fra sidst når han hiver hiphop-undergrunden op til overfladen i Pumpehuset. Pouya har fået sin rap-opdragelse i Miamis undergrund, og det kan i den grad høres på hans musik, der er benhård i filten og helt uden dikkedarer. Han debuterede i 2013 med singlen ’Get Buck’, der med et fik Pouyas navn på alles læber, og sidenhen har han udgivet mixtapes, masser af singler og fire albums - det seneste ’The South Got Something To Say’ fra 2019.

Pouya udgiver selv sin musik på sit Buffet Boys-pladeselskab, hvor han og sine homies Ghostemane, Fat Nick og Shakewell, kan boltre sig uden de store labels’ indblanding. Kernen i Pouyas musik er velsmurte flows og stærk lyrik, der oftest er bakket op af spooky produktioner med masser af tyngde, som understreger hårdheden i musikken.

Kevin Pouya, som er hans fulde navn, ligner ikke de fleste af de nye undergrundsrappere. Han har ikke nogle ansigtstatoveringer - det overlader han til de faste samarbejdspartnere Ghostemane og Fat Nick - og med sit lange krøllede hår stikker han, ligesom sin musik, ud blandt mængden af nye, unge rappere.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 265,00 kr.

Artister ved dette event