Gå til Donavon Frankenreiter

Donavon Frankenreiter

Donavon Frankenreiter

tor 07 okt. 2021
Copenhagen

Hotel Cecil | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Donavon Franekenreiter den 8. oktober 2020 på Hotel Cecil udskydes til den 7. oktober 2021.  

 
Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 6. oktober 2021.

 

På sit nye album samler amerikanske Donavon Frankenreiter de bedste af sine organiske blues- og funkrock-sange, og den 6. oktober 2021 fremfører han dem live Hotel Cecil.

Med lige dele californisk surfercharme og melodisk blues- og funkrock, der vækker minder om navne som Dave Matthews Band, Jason Mraz og Jack Johnson, har 46-årige Donavon Frankenreiter skabt sig en succesfuld karriere med millionvis af streams.

Han startede ud i 90’erne som medlem af rockgruppen Sunchild, der udsendte tre album og turnerede med Willie Nelson og Ben Harper, inden bandet gik i opløsning i 2001.

I 2004 udsendte han sit selvbetitlede debutalbum i 2004, og siden er det blevet til en række udgivelser i eget navn samt turneer i store dele af verden. Desuden er han en så god surfer, at man kan spille hans karakter i computerspillet ”Kelly Slater's Pro Surfer”.

På ”Bass & Drum Tracks”, der udkom tidligere i år, samler Donavon Frankenreiter op på sin 20 år lange musikkarriere med 10 klassikere fra bagkataloget og 3 nye numre. I forlængelse af det drager han nu på en international turné, hvor han spiller nye og gamle numre i nedbarberede udgaver, og som fører ham til Hotel Cecil den 7. oktober

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 175,00 kr.

Artister ved dette event