Gå til Blanks

OBS: Koncerten med Blanks i Lille VEGA 8.6.22 er AFLYST

Blanks

Blanks

ons 08 jun. 2022
København V

Lille VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Blanks d. 08.06.22 i Lille Vega er aflyst.   
 

Billetkøbere vil modtage e-mail fra Ticketmaster med præcise informationer om refundering.

 

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    OBS: Koncerten er aflyst
    Aflyst. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Blanks sender solskinspop afsted i VEGA.
Den hollandske popsnedker har pakket tasken med hits! Til maj kan du opleve popsensationen, når han charmerer alt og alle i Lille VEGA.  
 
Bag kunstnernavnet, Blanks, gemmer sig den 22-årige hollænder Simon De Wit. Han udgav tilbage i 2016 sin debutsingle ”If You Ever Change Your Mind”, der landede på en 1. plads på den hollandske Viral Spotify Chart.
 
Blanks, har på rekordtid opbygget en international fanbase på sin YouTube-kanal. Han startede sin musikalske karriere som 15-årig og har nu flere end 1.000.000 abonnenter.
 
Med hits som ”Don´t Stop” og ”Wave” har den energiske sangskriver fået radiostationer i hele verden til at gløde af begejstring. I oktober udgav han sin nye single ”Bittersweet”, der blev skrevet i samarbejde med 250.000+ følgere på Instagram Stories.
 
Han har sammen med sine Instagram-tilhængere skabt flere hitsingler. Han giver følgerne mulighed for at sammensætte sangen, hvor de kan komme med inputs til tempo, melodier og tekst. Resultatet er solskinsmættet pop, der emmer af spilleglæde og positivitet.
 
Sangskriveren bruger YouTube til at sprede sin ubetingede kærlighed og passion for musik. Tænk musik, lykke og begejstrede råb, og du vil helt lande på et billede af musikalske hvirvelstorm Blanks.
 
Han brød igennem med sin serie One Hour Song Challenge, hvor han leverer sprøde cover-versioner af store pophits.