Gå til Hyukoh

Hyukoh

19 apr 2020
København S

Hyukoh

21:00

Døre: 20:00

Billetpriser: 240 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 15. november kl. 10.00 via drkoncerthuset.dk og livenation.dk.

Det fremadstormende koreanske indie-rock-band HYUKOH kommer til Danmark.

HYUKOH er et koreansk indie-rock-band som startede i 2014. Gruppen består af OHHYUK (vokal, guitar, producer), DONGGEON (bass), HYUNJAE (guitar) og INWOO (trommer). Kort efter deres debut fik bandet deres store mainstream gennembrud, ikke kun i Korea, men globalt, hvilket er meget sjældent for et band fra Asien.

HYUKOHs udtryk er essensen af ungdom. De er vilde og frie, men også tomme og forladte. De har deres egen unikke stil både når det kommer til musik, tøj og deres optrædener. Med deres første to EP’er ’20’ og ’22’ og deres første fuldlængde album ’23’ opnåede gruppen stor succes. Derefter udgav de deres tredje EP ’24: How To Find True Love And Happiness’ i 2018, som gik #1 på flere streamingtjenester og vandt flere awards.

Efter deres udgivelsers store succes drog HYUKOH ud på deres ’24 : How To Find True Love And Happiness Tour’ hvor de besøgte 50 byer i Asien, Nordamerika og Europa. I 2019 optrådte de på flere anerkendte internationale festival såsom Coachella, Lowlands, Pukkelpop og mange flere. Nu arbejder de på deres nye album som udkommer i starten af 2020.

2020 markerer også året hvor de kommer til Danmark for første gang når de indtager DR Koncerthuset, Studie 2.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 275,00 kr.

Artister ved dette event