Gå til Astrid S

Astrid S: World Tour Part One - Copenhagen

Astrid S: World Tour Part One - Copenhagen

søn 25 okt. 2020
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

OBS: NY KONCERTDATO

Vi er glade for at kunne meddele, at der nu er fundet en ny dato til koncerten med Astrid S som blev udskudt. Den nye koncertdato er SØNDAG D.25.OKTOBER og koncerten vil stadig finde sted i Pumpehuset. Billetter købt til den udskudte koncert er gældende til koncerten i oktober.

Ønsker man at refundere sin billet grundet flytning af dato, skal billetkøber henvende sig til Ticketmaster kundeservice tlf. 7015 6565 senest d. 16. marts 2019.

ASTRID S ANNONCERER SIN STØRSTE TOUR NOGENSINDE: ‘ASTRID_S: WORLD TOUR PART ONE’

EN FN-CERTIFICERET ‘KLIMANEUTRAL’ TOUR I SAMARBEJDE MED CHOOOSE

Support: EMMA STEINBAKKEN

I 2020 reiser Astrid S ud på sin største, og første klimaneutrale, verdenstour - ‘Astrid_S: World Tour Part One’, som består af 49 shows i Storbritannien, Europa og USA. Udover et udvalg af nogle af de mest elskede sange fra hendes fire EP’er, vil Astrid S’ fans opleve et udvalg af spændende og længeventet ny musik.

Astrid S har i alt udgivet fire anmelderroste EP’er, opnået mere end en milliard streams, udsolgt turnéer i UK, USA, Europa og Australien, samt lavet numre med en række internationalt kendte artister. Med sit længeventede debutalbum på trapperne, har fans rigeligt at se frem til i 2020.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 270,00 kr.

Artister ved dette event