Gå til Trippie Redd

OBS: UDSOLGT - skriv dig op på ventelisten HER.

Trippie Redd: Tripp At Knight Tour

Trippie Redd: Tripp At Knight Tour

tir 19 jul. 2022
København V

Store VEGA | København V

20.00

Døre: 19.00

OBS: UDSOLGT - skriv dig op på ventelisten HER.

Koncerten med Trippie Redd i Store VEGA 19.7.22 er udskudt fra 6.2.22.  

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten d. 19.7.22.

Billetpriser: 240 kr. + gebyr

Trippie Redd, en af tidens mest vovede og alsidige rappere, kommer til Store VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT - venteliste oprettet via Ticketmaster.
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Trippie Redd, en af tidens mest vovede og alsidige rappere, kommer til Store VEGA.

Trippie Redd kom ind på scenen i 2015, da han lagde en række sange ud på nettet der fremhævede hans alsidige stil. En stil der kombinerer elementer fra soundcloud-rap, emo-rap og trap. Han drager indflydelse fra artister som T-Pain, Gucci Mane og Lil’ Wayne, tilføjet energien fra punk og metalartister som Slipknot, Rob Zombie og Marilyn Manson. Med sine signatur flows og melodier, hvor han trækker ordenes endelserne ud så de presser autotunen til sit absolut yderste, har Trippie tappet direkte ind i tidens rap-tendenser.

Rapperen med det borgerlige navn Michael Lamar White IV startede med at rappe som teenager og udgav mixtapes og videoer der opnåede viral succes. Det ledte til at pladeselskabet Universal fik øjnene op for rapperen og lavede en distributionsaftale med hans Strainge Entertainment. Efter at have udgivet en række succesfulde mixtapes i 2016 og 2017, flyttede Trippie fra fødebyen Ohio til Atlanta, hvor karrieren for alvor begyndte at tage fart. Han udgav ’A Love Letter To You 2’ som gik i Top 40 på Billboards album chart og senere kom gennembrudshittet ’Dark Knight Dummo’ feat. Travis Scott.

I 2018 udgav Trippie Redd sit officielle debutalbum ’Life’s a Trip’. På albummet var rapperens stemme i centrum og fremhævede hans unikke evner både som rapper og sanger. Senest har han været aktuel med albummet ’Trip At Knight’, der har features af bl.a. Drake, Polo G, Lil Durk, samt de afdøde raplegender XXXTENTACION og Juice WRLD.