Gå til Trippie Redd

OBS: Denne koncert er udskudt til d. 26.8.2020 fra den oprindelige dato d. 30.3.2020.

 


Trippie Redd: Love Me More Tour

ons 26 aug 2020
København V

Døre: 19.00

Koncerten med Trippie Redd den 30. Marts 2020 i Store VEGA flyttes til den 26. August 2020.

Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 26. August 2020 på Store VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Billetpriser: 240 kr. + gebyr

VEGA og Live Nation præsenterer


Trippie Redd, en af bannerførerne for Soundcloud-rap-bølgen i 10’erne, kommer til Store VEGA.

Trippie Redd kom ind på scenen i 2015, da han lagde en række sange ud på nettet der fremhævede hans alsidige stil. En stil der kombinerer elementer fra soundcloud-rap, emo-rap og trap. Han drager indflydelse fra artister som T-Pain, Gucci Mane og Lil’ Wayne, tilføjet energien fra punk og metalartister som Kiss og Marilyn Manson. Med sine signatur flows og melodier, hvor han trækker ordenes endelserne ud så de presser autotunen til sit absolut yderste, har Trippie tappet direkte ind i tidens rap-tendenser, som bl.a. Future, Young Thug og Travis Scott har været med til at popularisere.

Rapperen med det borgerlige navn Michael Lamar White IV startede med at rappe som teenager og udgav mixtapes og videoer der opnåede viral succes. Det ledte til at pladeselskabet Universal fik øjnene op for rapperen og lavede en distributionsaftale med hans Strainge Entertainment. Efter at have udgivet en række succesfulde mixtapes i 2016 og 2017, flyttede Trippie fra fødebyen Ohio til Atlanta, hvor karrieren for alvor begyndte at tage fart. Han udgav ’A Love Letter To You 2’ som gik i Top 40 på Billboards album chart og senere kom gennembrudshittet ’Dark Knight Dummo’ feat. Travis Scott.

I 2018 udgav Trippie Redd sit officielle debutalbum ’Life’s a Trip’. På albummet er rapperens stemme i centrum og fremhæver hans unikke evner både som rapper og sanger. Nogle få måneder senere udgav han endnu et mixtape i form af ’A Love Letter to You 3’, hvor han igen har emo-tekster på både sang- og rap-tracks. I 2019 udkom hans andet officielle album der som hyldest til hans afdøde ven og samarbejdspartner XXXTENTACIONs ’?’-album bærer titlen ’!’.

Til marts kommer bringer Trippie Redd sin signatur emo-/ soundcloud-/ autotune-rap til Danmark for første gang når han indtager Store VEGA.