Gå til Trippie Redd

Trippie Redd: Love Me More Tour

ma 30 mar 2020
København V

Døre: 19:00

OBS: Udsolgt - venteliste via Ticketmaster.

 

Billetpriser: 240 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 15. november kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.
Der vil være presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere torsdag 14. november kl. 10.00 til fredag 15. november kl. 9.00 (23 timer).

 

VEGA og Live Nation præsenterer

Trippie Redd, en af bannerførerne for Soundcloud-rap-bølgen i 10’erne, kommer til Store VEGA.

Trippie Redd kom ind på scenen i 2015, da han lagde en række sange ud på nettet der fremhævede hans alsidige stil. En stil der kombinerer elementer fra soundcloud-rap, emo-rap og trap. Han drager indflydelse fra artister som T-Pain, Gucci Mane og Lil’ Wayne, tilføjet energien fra punk og metalartister som Kiss og Marilyn Manson. Med sine signatur flows og melodier, hvor han trækker ordenes endelserne ud så de presser autotunen til sit absolut yderste, har Trippie tappet direkte ind i tidens rap-tendenser, som bl.a. Future, Young Thug og Travis Scott har været med til at popularisere.

Rapperen med det borgerlige navn Michael Lamar White IV startede med at rappe som teenager og udgav mixtapes og videoer der opnåede viral succes. Det ledte til at pladeselskabet Universal fik øjnene op for rapperen og lavede en distributionsaftale med hans Strainge Entertainment. Efter at have udgivet en række succesfulde mixtapes i 2016 og 2017, flyttede Trippie fra fødebyen Ohio til Atlanta, hvor karrieren for alvor begyndte at tage fart. Han udgav ’A Love Letter To You 2’ som gik i Top 40 på Billboards album chart og senere kom gennembrudshittet ’Dark Knight Dummo’ feat. Travis Scott.

I 2018 udgav Trippie Redd sit officielle debutalbum ’Life’s a Trip’. På albummet er rapperens stemme i centrum og fremhæver hans unikke evner både som rapper og sanger. Nogle få måneder senere udgav han endnu et mixtape i form af ’A Love Letter to You 3’, hvor han igen har emo-tekster på både sang- og rap-tracks. I 2019 udkom hans andet officielle album der som hyldest til hans afdøde ven og samarbejdspartner XXXTENTACIONs ’?’-album bærer titlen ’!’.

Til marts kommer bringer Trippie Redd sin signatur emo-/ soundcloud-/ autotune-rap til Danmark for første gang når han indtager Store VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event