Gå til Cirque du Soleil

OBS: Udskudt - afventer ny dato

Cirque du Soleil: Corteo

29
on apr 2020
Til 03
maj 2020
Herning

Døre: TBD

OBS: De kommende Cirque du Soleil ’Corteo’ shows i Royal Arena, København og Jyske Bank Boxen, Herning bliver udskudt. Vi melder snarest muligt ud angående nye datoer, så hold fast i din billet så længe. Mere info følger. Billetkøbere får direkte besked via. mail fra Ticketmaster.

Corteo, er en af Cirque du Soleils mest fortryllende forestillinger. Forestillingen er instrueret af Daniele Finzi Pasca og havde oprindeligt premiere i Big Top (telt) i Montreal i 2005. Siden har showet været en kæmpe succes og er set af flere end 9 millioner mennesker i 19 lande verden over.

Corteo, som betyder cortege på italiensk, er en klovns forestilling om en festlig parade. Showet bringer passionen fra skuespillet sammen med kraften og energien fra akrobatikken. Publikum kastes ud i en teaterverden fuld af sjov, komedie og spontanitet i et rum mellem himlen og jorden.   

Klovnen forestiller sig sin egen begravelse, som foregår midt i et karneval, imens stille og omsorgsfulde engle ser til. Når man forestiller sig det store i sammenspil med det mindre, det latterlige imod det tragiske og magien ved det perfekte i forhold til charmen ved ufuldkommenhed, så fremhæver showet styrkerne og skrøbeligheden ved klovnen, såvel som hans visdom og venlighed – den menneskelighed som er i os alle. Musikken er lyrisk og legende og bærer Corteo igennem en tidløs fest hvor illusionen driller virkeligheden.      

Scenens udformning bringer publikum ind i en teaterverden, som ikke tidligere er set i en Cirque du Soleil forestilling. Teatertæppet er inspireret af Eiffel tårnet og andre tæpper er håndmalet for at skabe den helt rigtige poetiske stemning i Corteo.

Castet består af 51 akrobater, musikere, sangere og skuespillere fra hele verden.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* OBS: Arrangementerne udskydes afventer ny dato
    Udskudt

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

Om Cirque du Soleil
Cirque du Soleil startede med en gruppe af 20 gadeartister i 1984 og er i dag en stor organisation, beliggende i Québec, Canada der leverer kunstnerisk underholdning i høj kvalitet. Cirque du Soleil har 4500 ansatte, hvoraf der er flere end 1400 artister fra mere end 70 forskellige lande.

Cirque du Soleil har optrådt med storslåede forestillinger for flere end 200 millioner tilskuere i
mere end 450 byer i over 60 lande på alle kontinenter. For mere information om Cirque du Soleil, besøg www.cirquedusoleil.com.

Partner
Cirque du Soleil official partner på showet Cortet i Danmark er ŠKODA.