Gå til ScHoolboy Q

ScHoolboy Q: CrasH Tour

15 feb 2020
København V

Døre: 19:00

Billetpriser: 475 kr. + gebyr
Billetsalget startet fredag 20. september kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.
Der vil være presale for Live Nation Danmark nyhedsbrevsmodtagere 17. september kl. 10.00 til 18. september kl. 9.00 (23 timer).

 

VEGA og Live Nation præsenterer

West Coast sværvægterne Schoolboy Q og Jay Rock er klar til at lægge Store VEGA ned til februar.

Top Dawg Entertainment-slænget der bl.a. består af Kendrick Lamar, Ab-Soul og netop Jay Rock og ScHoolboy Q har været bannerførere for den nye West Coast rap-bølge der startede i 2010’erne efter at amerikansk rap havde været domineret af sydstatsrap i en periode. De fire rappere har sågar dannet deres helt egen fælles rap supergruppe Black Hippy. Til februar kan halvdelen af Black Hippy opleves i Store VEGA, når Schoolboy Q kombinerer sine samfundskritiske ryger-anthems med Jay Rocks benhårde gaderap.  

Schoolboy Q blev en del af TDE i 2008 og udgav en række mixtapes før han udsendte debutalbummet ’Setbacks’ i 2011 efterfulgt af ”Habits & Contradictions” i 2012. I februar 2015 udgav TDE/Interscope ScHoolboy Q’s længe ventede major label-debutalbum ’Oxymoron’, der hurtigt blev en favorit blandt de mange fans af det populære Black Hippy crew. Den stærke udgivelse bød på singler som ‘Collard Greens’, ’Studio’ og ‘Man of the Year’. Han er nu aktuel med sit seneste album CrasH Talk der udkom tidligere i år og byder på features af nogle af tidens mest populære rappere som Travis Scott på sangen ’CHopstix’, Kid Cudi på ’Dangerous’ og Lil’ Baby på ’Water’.

Som den første signing på TDE, har Jay Rock været med til at bane vejen for sine West Coast rap-kollegaer. I Black Hippy har Jay Rock udfyldt rollen som den hårdkogte og lyrisk stærke rapper og med hans tætte samarbejde med Kendrick Lamar har han affødt nogle at tidens mest populære West Coast anthems, eksempelvis ’King’s Dead’ fra det populære soundtrack til Black Panther-filmen. Jay Rock havde sin første koncert på dansk jord tilbage i februar 2019 foran et udsolgt Pumpehuset og er nu klar til endnu en tur sammen med Schoolboy Q i Store VEGA.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 505,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

ScHoolboy Q - Early Entry Package
Pakken indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til ScHoolboy Q (US) - Special Guest: Jay Rock (US)
• VIP early entry (tidligere adgang) til Store VEGA før gæster med standardbillet
• ScHoolboy Q x TDE merchandise-pakke
• Begrænset antal i salg

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 975,-


ScHoolboy Q - Meet & Greet Package
Pakken indeholder:
• En (1) ståpladsbillet til ScHoolboy Q - Special Guest: Jay Rock
• VIP early entry (tidligere adgang) til Store VEGA før gæster med standardbillet
• Meet & greet med ScHoolboy Q
• Individuelt foto med ScHoolboy Q
• ScHoolboy Q x TDE merchandise-pakke
• Officielt meet & greet laminat
• Begrænset antal i salg

Pakkepris inkl. billetgebyr: kr. 1.649,-