Gå til Teitur

OBS: Denne koncert er udskudt til den 14.02.21 fra den oprindelige dato den 14.02.20

Teitur: Home

Teitur: Home

søn 14 feb. 2021
København k

Det Kongelige Teater | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Teitur søndag d. 14. februar 2021 på Det Kongelige Teater - Gamle Scene bliver opdelt i to koncerter samme dag.


Sikkerheden for vores fans, artister, og personale er altid vores højeste prioritet og opdelingen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere vil modtage en mail fra Ticketmaster med information om opdelingen af koncerten.

 

 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten med Teitur på Det Kongelige Teater- Gamle Scene søndag 14. februar 2021.

 

tEitUR ”Home”
Det Kongelige Teater (Gamle Scene)

SUPPORT: Greta

Billetpriser: PL1 485,- / PL2 415,- / PL3 350,- / PL4 250 kr. + gebyr

Den færøsk fødte Teitur Lassen er efterhånden en erfaren herre på den nordiske musikscene. Med to Danske Grammy Awards, over 1000 koncerter og 8. studiealbums i bagagen, har Teitur bevist sit talent for at fange lytteren i et intenst og forførende greb. Teitur debuterede i 2003 med ’Poetry & Aeroplanes’. Gennem tiden er Teiturs kunstneriske ambitionsniveau steget, og senest har han udgivet albummet 'I Want To Be Kind'.

"Til koncerterne spiller jeg en del sange fra "I Want To Be Kind," samt helt nye numre og selvfølgelig også publikumsfavoritter. Jeg har fået multi-instrumentalisten Gustaf Ljunggren til at komme at spille sammen med mig. Det bliver magisk” udtaler Teitur.

Hvis du for tiden tænder tv’et søndag aften, har du næsten ikke kunne undgå at støde på tEitURs fantastiske musikalitet. Han er nemlig én af deltagerne i TV2s populære musikprogram ”Toppen af Poppen”, og tEitUR har uge på uge overgået sig selv og imponeret og rørt sine medmusikanter, med specielle og yderst musikalske versioner af deres sange.Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event