Gå til Lamb of God

Lamb of God & Kreator: State Of Unrest Tour

28 mar 2020
Copenhagen

Døre: 18:00

LAMB OF GOD + KREATOR
“STATE OF UNREST TOUR”
FORUM BLACK BOX
LØRDAG 28. MARTS

SPECIAL GUESTS: POWER TRIP

Billetpriser: 400 kr. + gebyr
Billetsalget starter fredag 6. september kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk
Live Nation presale: torsdag 5. september kl. 10.00 (23 timer)

Er kombinationen af Lamb of God og Kreator noget af det vildeste man kan få, hvis man skal samle et af Amerika og Europas største thrash bands?
 
Lamb of God er kendt for deres knusende groove- og thrash metal og har adskillige gange bevist, at de er et af de mest overbevisende livebands inden for genren. Senest flækkede de Refshaleøen i sommer, hvor de spillede en fantastisk koncert på COPENHELL. Jungletrommerne vil vide, at bandet er i fuld gang med at skrive og indspille et nyt album, der vil være bandets 10. af slagsen.

Mægtige Kreator har siden midten af 1980’erne stået i spidsen for den tyske thrash scene, med den karismatiske sanger og sangskriver Mille Petrozza i front. Bandet har siden 1982 været ustoppelige i deres levering af knusende hårde riffs, politisk funderede tekster, og generelt felttog udi verden. Bandet forbereder i øjeblikket en tour til Sydamerika, hvor de skal supporte Slayer på deres allersidste verdensturné.

Texanske Power Trip er denne aften med som special guests. Bandet fik hele verdens opmærksomhed i 2017 da de udgav deres andet album ”Nightmare Logic”. Senest spillede de en meget overbevisende koncert på dette års Roskilde Festival, og det er en sand fornøjelse at have dem tilbage i København.Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 430,00 kr.

Artister ved dette event