Gå til Mads Langer

Mads Langer

Mads Langer

lør 30 apr. 2022
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 18.30

Koncerten med Mads Langer fredag 13. november 2020 i K.B. Hallen udskydes til lørdag 30. april 2022.


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet, som vil være gyldig til den nye koncert med Mads Langer lørdag d. 30. april 2022.
Billetlugen sender snarest muligt en mail ud til alle billetkøbere med mere information.

MADS LANGER
2022 - Tour
K.B. HALLEN

Billetpriser: PL1 (sidde) 450,- / PL2 (stå) 395 kr. + gebyr


Med utallige udsolgte koncerter, talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams, har Mads Langer befundet sig i den absolutte superliga på den danske stjernehimmel i efterhånden mange år. Også i udlandet bliver han ved med at markere sig. Senest har han haft stor succes udenfor de danske grænser med singlen Me Without You, der også herhjemme er blandt de allerstørste hits i 2019. I skrivende stund ligger den #1 på den danske airplaychart.

Det er ingen tilfældighed, at singer/songwriteren har den markante position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. “Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved fra jeg vågner til jeg går i seng. Sådan har det været så længe jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktsik lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet”.

Og publikum kan godt glæde sig til den forstående turné, for Langer kommer direkte fra studiet i LA & London, hvor han har indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der begge står bag nogle af de allerstørste kunstnere som Adele, Beyoncé, Sam Smith og mange flere. “Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solo univers, men folk kan også glæde sig til mit 7 mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften” siger Langer og fortsætter: “For mig handler koncerterne om at samles i et fælleskab, hvor forskelligheder og alle verdens problemer forsvinder for en stund. Det er bare musikken og os.“

Vi glæder os til at være i selskab med en kunstner, der til stadighed leverer sange, der er blevet en del af vores livs soundtrack.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    435,00 kr. - 490,00

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER