Gå til James Blake

James Blake

19 apr 2020
Frederiksberg

James Blake

K.B. Hallen, Frederiksberg

20:00

Døre: 18:30

Koncerten med James Blake flyttes til 19. april 2020.

Grundet logistiske udfordringer er koncerten med James Blake i K.B. Hallen den 15. november 2019 udskudt.
Den nye dato er 19. april 2020 - koncerten vil stadig finde sted i K.B. Hallen og din billet vil være gyldig til koncerten i april 2020.
Hvis du mod forventning ikke kan deltage den 19. april 2020 bedes du henvende dig til Billetlugen (telefon 70 263 267) for refundering senest fredag den 11. oktober 2019.

"Jeg beklager ulejligheden overfor alle mine fans og ser frem til at se dig i april 2020. "James.

Billetpriser: 380 kr. + gebyr


Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 400,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

Efter udgivelsen af et af årets stærkeste albums, ’Assume Form’, annoncerer James Blake headline koncert i K.B. Hallen til november.  

I løbet af det sidste årti er James Blake gået fra at være en dubstep DJ fra Enfield, til at være den hotteste samarbejdspartner på den amerikanske rap- og pop-scene. I 2016 rekruterede Beyoncé ham på ’Lemonade’. Frank Ocean ringede efter ham til ’Blonde’. Drake har samplet ham og Kanye West udnævnte ham som ”Kanyes favoritartist”. Efterfølgende i 2017 arbejdede han på Jay-Zs ’4:44’, samt teamede op med Kendrick Lamar på hans 2018 album ’DAMN.’ og på soundtracket til Black Panther, hvor han var med til at lave streaming hitsne ’King’s Dead’ og ’Bloody Waters’. På Travis Scotts massive 2018 hit album ’ASTROWORLD’ var Blakes vokal på ’Stop Trying To Be God’ et vigtigt højdepunkt, og de to optrådte sammen ved MTV Video Music Awards i 2018. Derudover var Blake nomineret til to Grammy Awards i rap-kategorier i år sammen med Kendrick Lamar, Jay Rock og Future for det tidligere nævnte track ’King’s Dead’, fra Black Panther soundtracket.

I januar måned i år udgav den betagende elektro-singer-songwriter, sit fjerde studiealbum, ’Assume Form’, hvor Travis Scott er gæst på, side om side med superstjerner som Metro Boomin, André 3000, Moses Sumney, og Rosalía. Som en UK atist med rødder i hver eneste genre er Blake beæret over at være med til at tilføje så meget til den amerikanske R&B og hip-hop kultur, og udtaler “For me to be able to contribute to their records and for them to contribute to mine is such a wonderful exchange.” Blake er gigantisk stor fan af André 3000 og beskriver det at skabe musik med ham som en “complete and utter privilege.”

Den nu 30-årige englænder opnåede kolosal succes med sine tre første albums, men har på det nye album genopfundet hele sin kunstneriske proces og formået, at producere det bedste materiale i sin karriere hidtil. Det fantastiske ’Assume Form’, et album om kærlighedens og relationernes styrke, bygger på hans ry for at være en af musikens mest essentielle samarbejdspartnere, og samtidig viser verden sin udvikling som soloartist.

Som Blake selv forklarer, handler dette album om hans livs største præstation indtil nu – at opnå en slags fred ved at være sit mest autentiske selv. Det er et budskab, som alle må kunne forstå at værdsætte i dette årti og ét, der også er tidløst. Albummet scorede en 6-stjernet anmeldelse i Soundvenue som kaldte det ”englænderens hidtidige mesterværk”.

James Blake har besøgt Danmark i flere omgange, senest sidste år i marts måned hvor han var special guest ved Kendrick Lamars koncert i Royal Arena. Vi glæder os til at opleve ham som headliner i K.B. Hallen til april.