Gå til OMD

OMD

on 12 feb 2020
København V

OMD

Store Vega, København V

20:00

Døre: 19:00

Billetpriser: 310 kr. + gebyr
Billetsalget starter 14. marts kl. 10.00 via vega.dk, livenation.dk og ticketmaster.dk.

VEGA og Live Nation præsenterer:

OMD Annoncerer 40-års jubilæums- og verdens-tour.


Bandet udgiver single-samlingen ’Souvenir’ senere på året.


Orchestral Manoeuvres In The Dark (OMD) fortsætter fejringen af deres 40-års jubilæum med at annoncere en særlig verdensturné. Med start til oktober i Portugal strækker touren sig til februar 2020 med et afsluttende show i Paris. Bandet tager Martin Cooper og Stuart Kershaw med sig rundt på landevejen, hvor de besøger Store VEGA 12. februar. VIP presale starter 12. marts og generelt billetsalg starter 14. marts kl. 10.00. Fuld oversigt over alle tourdatoer findes længere nede.

Denne annoncering kommer som næste led i fejringen af bandets 40-års jubilæum, som startede med genudgivelsen af bandets første fire albummer på 180g vinyl, mastereret af Miles Showell i Abbey Road og udgivet i den originale og ikoniske ”die cut sleeve” der er designet af legendariske Peter Saville.

“Electronic music is our language,” udtaler Andy McCluskey. “It’s how we talk.” “We’re at our best when we’re in a room together, working,” tilføjer Paul Humphreys. “That’s when the sparks and ideas happen. It’s the same now as it ever was.”

Bandet blev stiftet i 1978 af barndomsvennerne Andy McCluskey og Paul Humphreys. De blev hurtigt pionerere inden for den elektoniske genre med en række albumudgivelser op igennem 1980’erne. De har samlet solgt mere end 25 millioner singler og 15 millioner albummer gennem karrieren, hvilket har positioneret dem som pionerere af elektronisk synth-pop og en af Storbritanniens mest populære grupper.

Som en del af deres kommende verdensturné vil OMD også slå sig sammen med The B-52’s og Tom Tom Club til en række shows i USA til august og september, de har udgivet en 40-års jubilæumsbog og senere på året vil de også udgive en samling af deres største singler. Derudover vil de kunne opleves i Store VEGA 12. februar 2020, hvilket giver ægte fans af elektronisk synth-pop noget at se frem til i det nye år.

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg* UDSOLGT - venteliste via ticketmaster.dk
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event