LIVE NATION NYHEDER

SABATON “THE GREAT TOUR” I FORUM BLACK BOX 12. FEBRUAR 2020

Dato : 12-07-19

SABATON (SE) “THE GREAT TOUR” I FORUM BLACK BOX 12. FEBRUAR 2020

Special guest: Apocalyptica (FI)
Support: Amaranthe (SE)

Siden Sabatons begyndelse på tærsklen til et nyt årtusinde i den maleriske svenske by Falun har denne powermetalgigant erobret landemærke efter landemærke, nået firedobbelte platin-salg og spillet store koncerter over hele verden indenfor den hårdere rockmusiks rammer. Bandet udgiver 19. juli deres niende studiealbum ”The Great War”, læs meget mere herunder.

Med som special guest er ingen mindre end det finske cello-rockband Apocalyptica, der sidste år i marts udsolgte DR Koncerthusets koncertsal på meget kort tid. Siden begyndelsen i 1993 har Apocalyptica udgivet seks studiealbummer med talrige cello-baserede instrumental-numre. Deres første album ”Plays Metallica by Four Cellos” udkom i 1996, og i forbindelse med albummets 20-års jubilæum blev det genudgivet i 2017.

Supporten denne aften i Forum er svenske Amaranthe som blev dannet tilbage i 2007 og har siden da kippet gevaldigt med flaget for den melodiske metal både i hjemlandet Sverige men så sandelig også på verdensplan. I front for Amaranthe står ikke ringere end tre forsangere, der hver især udvider bandets musikalske spektrum. Bandet er ikke bange for at tænde for genremixeren og sammenblande harsk screamo-metal, poppede elementer, metalcore og technoficeret heavy til deres helt egen eliksir af metal.