LIVE NATION NYHEDER

Dinosaurerne vender tilbage – efter 65 millioner år - WALKING WITH DINOSAURS kommer til Royal Arena

Dato : 24-08-18

WALKING WITH DINOSAURS billetterne sættes til salg 27. august kl. 10.00.

PL1 420:- / PL2 370:- / PL3 320:- / PL4 270:- + gebyr

OBS: Dørene åbner en time før showstart

10. maj fredag    kl 19:00    
11. maj lørdag    kl 11:00 + kl 15:00 + kl 19:00
12. maj søndag    kl 11:00 + kl 15:00


Dinosaurerne vender tilbage – efter 65 millioner år – når et af verdens mest imponerende familieshows,
WALKING WITH DINOSAURS kommer til Royal Arena i København. På verdensplan er flere end 9 millioner mennesker blevet taget med storm af showet, der ved hjælp af flere end 15 dinosaurer i helt naturlig størrelse, imponerende speciel effects, lyd og lys vækker fortidens kæmper til live foran et begejstret publikum. Showet er på dansk.   

Forestillingens Fortæller, den charmerende palæontolog Huxley (spillet af en dansk skuespiller), leder publikum gennem jordens fascinerende udvikling. Lige fra der blot var ørken, henover udviklingen fra trias- til juratiden. Jorden splittes til kontinenter, havene skabes, vulkaner går i udbrud og leder frem til det kometnedslag, der i sidste ende fører til dinosaurernes udryddelse.
Se dinosaurerne gå, brøle og få hele den spændende historie om hvordan de levede deres liv, hvordan de så ud og hvordan de dagligt kæmpede for overlevelse!

Forestillingen, der er baseret på den prisvindende BBC-serie af samme navn, har tidligere besøgt Danmark i 2009 og 2012, og blev dengang set af flere end 100.000 mennesker. Forestillingen er siden blevet opdateret med den nyeste viden på området, der bl.a. betyder at nogle af arterne har fået fjer.   
   
’Flokken’ af dinosaurer tæller bl.a. Tyrannosaurus Rex og den kæmpemæssige Brachiosaurus, der er 11 meter høj og mere end 17 meter lang – større end 4 bybusser oven på hinanden. De livagtige, næsten ”levende”, dinosaurer bevæger sig helt naturtro blandt publikum.
Det har taget over et år og kostet mere end $20 millioner at skabe showet, som ved hjælp af den nyeste teknologi har gjort det muligt at genoplive dinosaurerne i naturlig størrelse, og sætter en helt ny standard inden for live-underholdning!