Events

Eksklusive videoer

  Mere information

  Kesi udgav i sensommeren 2020 sit første album i 5 år, ’BO4L’, en opfølger til den platincertificerede EP ’888’. I kølvandet på den udgivelse annoncerer Kesi nu sin til dato største indendørskoncert. Koncerten finder sted lørdag den 1. maj i K.B. Hallen i København.


  BO4L har fået intet mindre end fremragende anmeldelser og røg efter første uge ind som nr. 1 på den officielle album chart samt single chart i Danmark. Begge singler fra albummet ¨Tilbage¨og Blå Himmel¨ er gået nr. 1 på Spotifys single chart.

  Kesi startede sammen med Gilli og Benny Jamz den danske bølge af grime i 2011 og har sidenhen udviklet sig til at blive en af landets største pop/urban sangskrivere og artister. Over de seneste par år har han sammen med produceren Hennedub skabt en genkendelig lyd, som har ført hits som 'Følelsen', 'God dag', 'Kom Over' og 'Su casa' med sig, der har bragt ham til tops på Spotify, radio og den officielle single chart. 

  Kesi blev i 2017 indstillet til hovedprisen til P3 Guld og blev i 2019 hædret med to Danish Music Awards (Årets Solist og Året Urban Act).

  Kesi på Instagram

  Flere Live Nation nyheder