Elliot

Events

Mere information

Den danske sanger, hvis dåbsnavn er Carl-Emil Lohmann, voksede op i en forstad til København. Han har altid været en entertainer, men hans karriere tog for alvor fat, da han accepterede den krævende hovedrolle i en dansk gengivelse af musicallen ”Billy Elliot”. En historie, der portrætterer en dreng, der bryder fri fra samfundets forventninger og ofrer alt for sin drøm om at blive billetdanser.
Få år efter det sidste gardinopkald tog den unge kunstner en betydelig og hård beslutning: beslutningen om at droppe ud af skolen og begynde at skrive sange på fuld tid for at blive en professionel sanger. Da han forlod skolen, åbnede Elliot en Instagram-konto og begyndte at optage og dele coverversioner af kendte popsange. I løbet af få måneder havde Elliot flere tusinder af følgere - og pludselig et stort antal loyale fans fra hvert hjørne af verden.
Coversangene bliver begyndelsen til et nyt kapitel for Elliot: Han er ikke længere en dreng, der synger cover-sange på Instagram; han er en talentfuld sanger i sin egen ret med sin helt egen overbevisende stemme og lyd.

Efter et helt år med hårdt arbejde i studiet, hvor mere end 20 sange er blevet skrevet og lukket, startede Elliot meget uvant med en EP af fire singler, som første soloudgivelse, der forhåbentlig baner vejen for den unge kunstners spirende karriere.

Genrer

Flere Live Nation nyheder