Events

Eksklusive videoer

  Mere information

  Den flere gange Grammy nominerede cubanskfødt sangerinde og sangskriver Camila Cabello (Epic Records / SYCO) udgav sit debut-soloalbum, CAMILA i januar 2018 med flotte anmeldelser. Det debuterede på førstepladsen på Billboard 200-listen samtidig med at hendes single “Havana” nåede #1 på Billboard Hot 100, hvilket gjorde Camila til den første soloartist i næsten 15 år til at gå #1 på Hot 100, Billboard 200 og Artist 100 hitlisten i samme uge.

  Det RIAA-platincertificerede album, CAMILA, debuterede som #1 på 110 iTunes-lister rundt om i verden og slog rekorden for flest #1-positioner for et debutalbum i iTunes-historie. Camila blev også #1 på  Spotify verden over. I slutningen af 2018 blev Camila nomineret til to Grammy-awards, "Bedste popvokalalbum" for albummet, CAMILA, og "Bedste Pop-solo-performance" for "Havana" (Live). Hun modtog priser for Årets Kunstner og Årets Video for sit hit “Havana” ved Video Music Awards 2018.

  Efter fire år i gruppen Fifth Harmony begyndte hun sin solokarriere og udgav sit RIAA 9 x platin kæmpehit ”Havana” i august 2017, og opnåede #1 pladsen på radio pop-hitlisten, som markerede det andet top 40 #1 hit som solokunstner.
  Endvidere er “Havana” gået #1 på iTunes’ samlede top songs liste, #2 på Spotify Global-listen og nåede #1 i 80 lande verden over. “Havana” er den første sang af en kvindelig kunstner, der er gået #1 på Billboard's Adult Contemporary, Popsongs samt Rhythmic Songs listerne i 22 år, den har ifølge Nielsen Music opnået over 1,1 milliarder on-demand US streams og ligget længst tid på førstepladsen på Pop Songs af nogen kvindelig kunstner siden 2013.
   
  ”Havana” blev den mest streamede sang nogensinde af en kvindelig kunstner og var #1 track i 2018 globalt. Hendes tredobbelte-platin-single “Never Be The Same” blev udgivet i januar 2018 og peakede i top 10 på Billboard Hot 100-listen. Camila er den første kunstner i historien til at have to multi-format #1 singler som er de to første singler fra hendes debutalbum.

  Camila er i øjeblikket den mest aflyttede kvindelige kunstner i verden på Spotify og slog rekorden for den mest aflyttede månedlige artist for en kvindelig kunstner i Spotifys historie. Hun er den første kvindelige kunstner siden Adele, til at lægge #1 på Billboards Hot 100, Billboard 200 og Artist 100 hitlister på samme tid.

  Camila vandt 2 x Latin Grammy Awards ved ceremonien i 2019 for tracket 'Mi Persona Favorita' med Alejandro Sanz (Best Pop Song & Record of the Year). I november 2018 blev Camila udnævnt til den nye ambassadør for Save the Children. Hun er ved at klargøre til sin skuespillerdebut med hovedrollen i Sony Pictures’ 'CINDERELLA’, der udkommer 5. februar 2021. Filmen vil være instrueret af Kay Cannon og produceret af James Corden og Leo Pearlman.

  Flere Live Nation nyheder