Videoklip

  Mere information

  Sinead Harnett er opvokset i Nordlondon, med en thailandsk mor og en irsk far og fik sin debut, efter at en ven tweetede en video af hende som svar på grimelegenden Wileys "open call" for gæstesangere. Hun sang senere på "Walk Away" fra hans 2011 Chill Out Zone EP. Hendes rejse har siden udfoldet sig: Efter at have etableret sig på dance-scenen via samarbejde med Disclosure, Ryan Hemsworth og Snakehips, udgav Harnett sin debut EP N.O.W i 2014.

  Hun skiftede fra at synge på elektroniske beats til fuldt ud at investere sig i sin beundring for soulmusik og udgav årligt EP'er og mixtapes, der i sidste ende førte til 2019 debutalbummet 'Lessons in Love'. I mellemtiden voksede en
  loyal fanebase, dog følte Harnett sig stadig ikke helt helt hjemme kunstnerisk. Men med det helt nye album fra maj 2021 'Ready Is Always Too Late', har hun lært, at timing ikke kan kontrolleres.
  En lækker samling med 11 sange og gæsteoptrædender fra Masego, EarthGang, Lucky Daye og VanJess, er albummet en afspejling af hendes stadigt voksende tillid til selvkærlighed og i forholdet til andre mennesker.


  Facebook
  Instagram
  Linktree

  Flere Live Nation nyheder