Gå til Teddy Swims

OBS: UDSOLGT - venteliste oprettes via Billetlugen.

Koncerten med Teddy Swims er flyttet til K.B. Hallen fra Store VEGA, samme dato, onsdag 1. maj 2024. Billetter købt til VEGA vil være gyldige i K.B. Hallen.

Teddy Swims: I’ve Tried Everything But Therapy Tour

Teddy Swims: I’ve Tried Everything But Therapy Tour

ons 01 maj 2024
Frederiksberg

K.B. Hallen | Frederiksberg

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 325 kr. + gebyr
Billetsalget starter 15. december kl. 10:00 via livenation.dk og billetlugen.dk
Der vil være presale 14. december kl. 10:00 for Live Nation nyhedsbrevsmodtagere og på livenation.dk, hvis man opretter en bruger

Billetter

Billetsalg

  • Generelt salg*
    UDSOLGT - venteliste oprettes via Billetlugen.
    Udsolgt. Søg efter en anden dato.

Artister ved dette event

Event information

Den soulede singer-songwriter, Teddy Swims, vender tilbage til DK i forlængelse af sin albumdebut

Singer-songwriteren, Teddy Swims, fandt sig selv på vejen mod selvaccept, da han begyndte at skrive teksterne til sit debutalbum, "I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1)". Selvom han har udgivet musik og turneret verden rundt siden han debuterede i 2019, har den 31-årige kunstner fra Atlanta, GA tilbragt størstedelen af de sidste fire år på at skrive sig frem mod et album, der kunne fortælle denne historie – hans historie – til dem, der var klar til at modtage den.

"I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1)" er et følelsesmæssigt kraftfuldt værk der giver genlyd. Meget lig Teddy's egen rejse for at finde sig selv, er det det album der handler om at kaste sig ned i helbredelsens ocean med hovedet først og uden nogen livline. På de 10 sange, som del et består af, finder man Teddy i gang med at bearbejde nogle meget store og virkelige problemer gennem sin musik. “Now I’m watching people connect with the messages and stories and realizing not only are the songs helping me, but they’re also helping them too,” udtaler han og fortsætter: “It feels like all that work on the back end, all that internalizing, is finally making a difference.”

Teddy Swims, der er født Jaten Dimsdale, dedikerede som barn sit liv til musikken, men det var først i 2019, efter at have lavet musik i ti år, at han fik sit store gennembrud; han begyndte at streame cover-sange fra sit hjemmestudie og satte ild til internettet med millioner af views på TikTok og YouTube. Hans showstoppende lyd, der kan beskrives som en blanding af soul og R&B med elementer fra rock, hip-hop og country, er bundet sammen af hans slagkraftige vokal.

Sidst Teddy gav koncert i DK var det for en næsten udsolgt sal i DR Koncerthuset, Studie 2. Nu er han klar til af få gulvbrædderne til at skælve i K.B. Hallen med sin mægtige stemme.

Handicap indgang

Handicapforhold i K.B. Hallen, se HER