Gå til Larry June

Larry June: Larry's Market Run 2023 World Tour

Larry June: Larry's Market Run 2023 World Tour

søn 08 okt. 2023
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Billetpriser: 240 kr. + gebyr
Billetsalget starter 5. maj kl. 10:00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*

Artister ved dette event

Event information

Larry June tager sit tilbagelænede flow med til Pumpehuset til oktober

Larry June får de simple nydelser i livet til at lyde luksuriøse. Penge og damer lever i hans tekster, men det gør hverdagstingene også, såsom at tage en tur ud at handle på det lokale madmarked, at lave smoothies i sit køkken og at vande planterne i stuen. Han er nede på jorden, mere end din sædvanlig rapstjerne. Han voksede op i både San Francisco og Atlanta og absorberede det bedste fra begge verdener. Han har fået sit ”game” fra San Francisco og sin ”sovs” fra Syden. Det er denne varme kombination der adskiller Larry June, aka. Uncle Larry, fra andre rappere.

Uncle Larry er en hustler, bare i 2020 udgav han fire albums. 2021-albummet ’Orange Print’ landede på Billboards Heatseaker albumliste og gik #1 på deres Next Big Sound chart. Samtidig tog han ud på en udsolgt headline tour rundt i USA og spille på festivaler som Broccoli City, Made In America, LollaPalooza, Dreamville Fest, Rolling Loud, m.fl. Det efterfølgende album ’Spaceships On The Blade’, fra 2022, fik massiv anmelderros og landede på Billboards Best Rap Albums of the Year-liste, samt Rolling Stones Best Music of 2022-liste.  

Nu er Larry June igen albumaktuel da han for nyligt udgav ’The Great Escape’. I den forbindelse annoncerer Larry June en omfattende verdens-tour der bringer ham forbi Pumpehuset til oktober. Good job Larry!

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.