Gå til Rolo Tomassi

Rolo Tomassi

Rolo Tomassi

søn 05 feb. 2023
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

20.00

Døre: 19.00

Dream pop-kvinteten Rolo Tomassi kommer til Pumpehuset.  

At beskrive præcist hvad Rolo Tomassi gør, og hvordan de gør det, har altid været utroligt svært. Atmosfæren skabes gennem brutale og nådesløse guitarer, med slibende vokaler i krig med alt omkring dem, uden at tage fanger og uden at bøje sig for nogen. Alligevel skabes atmosfæren også gennem en konstant følelse af ro, refleksion og intimitet, der nærmest skyller ind over lytteren som velkomne bølger gennem sparsomt, nøgent klaver, ægte hjemsøgende melodier og melankolske musikalske refleksioner. Det er forbløffende, og anderledes end noget andet, du kommer til at høre.

Rolo Tomassi har brugt de sidste 17 år på at føre an og skabe deres egen stil. På deres seneste album, ’Where Myth Becomes Memory’, fører de an med en uhørt selvsikkerhed og determination. Kvintetten har aldrig taget den nemme vej og bygger konstant videre på deres tidligere udgivelser. Denne langsomme men stabile karrierevej er passende for temaerne på ’Where Myth Becomes Memory’ som handler om fornyelse, genfødsel og at leve i nuet i håbet om en bedre fremtid. Oplev Rolo Tomassi i Pumpehuset til februar.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 185,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.