Gå til Ice Nine Kills

OBS: FÅ BILLETTER TILBAGE

Ice Nine Kills

Ice Nine Kills

man 01 maj 2023
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Ice Nine Kills den 16. februar 2023 i Pumpehuset udskydes til den 1. maj 2023.

 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten den 1. maj 2023.

 

Horror metal bandet Ice Nine Kills kommer til Pumpehuset 1. maj 2023.

Ice Nine Kills laver musik der både er tidløs og moderne med deres blanding af metal, hardcore og punk. På deres seneste album, ’The Silver Scream 2: Welcome To Horrorwood’, demonstrerer de endnu en gang deres ekspertise for at lave uforglemmelige og skæve melodiske hooks sammen med snedige ordspil. Albummets tematikker bevæger sig inden for bandets sædvanlige temaer som er en fascination for horror og popkultur.

Bandets synergi mellem musik og livsstil minder om legendariske acts som Slipknot og Rob Zombie. De visionære pionerer har ved hjælp af fortællinger gennem forskellige platforme, såsom teaterforestillinger, konceptvideoer og et opfindsomt band-to-fan fællesskab skabt en gribende verden til deres voksende skare af engagerede følgere. Til februar kan Ice Nine Kills opleves i Pumpehuset.

Billetpriser: 250 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    FÅ BILLETTER TILBAGE
    Fra 295,00 kr.

Kan du ikke finde hvad du leder efter?

Vælg en anden dato

Artister ved dette event

Event information

Support:

SKYND er det mørke kreative outlet og alter ego for sin forsanger, Skynd, og den mangeårige producer og multiinstrumentalist “F”.

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.