Gå til TesseracT

TesseracT x Lorna Shore

TesseracT x Lorna Shore

søn 07 aug. 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Gør klar til en tung aften med dobbelt headliner-koncert med TesseracT og Lorna Shore i Pumpehuset 7. august 2022.

TesseracT er et progressivt metalband fra England, som blev dannet i 2003 og har lige fra begyndelsen fokuseret på en kombination af progressiv rock og progressiv metal. I alt har bandet udgivet fire studiealbums. De har senest været aktuelle med ’P O R T A L S’, som er et konceptalbum skabt for at give fans en mulighed for at flygte i en tid med isolation under corona. Her fremførte de sange, der spænder over hele deres katalog. I december 2020 inviterede TesseracT sine fans til at deltage i en levende filmisk oplevelse og live-optræden med smuk belysning og slående effekter i denne forbindelse.

Lorna Shore er et Amerikansk deathcore band, hvis lyd ligeledes kan beskrives som symfonisk ekstremmetal og blackmetal med en intens hardcore lyd. Bandets seneste studiealbum ’Immortal’ fra 2020 blev blandt andet omtalt som årets bedste deathcore album af Heavymetal.dk: ’’Egentlig kan det siges meget kort: Immortal er tre kvarters ren opvisning i, hvordan deathcore anno 2020 skal lyde.’’

I august 2021 har Lorna Shore desuden udgivet en EP’en, ’’…And I Return to Nothingness’’ på tre numre, som omtales med ligeså stor entusiasme og bliver ligefrem kaldt for mesterlig deathcore. Fra orkesterpassage, der åbner EP'ens titelnummer, direkte ind i en bombast af sorte intensiteter og hæsblæsende storhed, er disse New Jersey-baserede ekstremister tilbage med deres nye frontmand Will Ramos.

Den 7. August 2022 kommer til at byde på en unik oplevelse, når du kan se begge bands live i Pumpehuset i København.

Billetpriser: 260 kr. + gebyr
Billetsalget starter 16. maj 2022 kl. 11.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 305,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.