Gå til ArrDee

ArrDee

ArrDee

tir 22 nov. 2022
København V

Pumpehuset - Lille sal | København V

20.00

Døre: 19.00

Det unge UK drill-fænomen ArrDee kommer til Pumpehuset.

Med en nærmest uhørt stime af viral succes skød ArrDee hele vejen til toppen af UK-hitlisterne kun 6 måneder efter han udgav sin første single. Den formidable rapper, der skinner af ung karisma, brød igennem ved at være med på et remix af Tion Waynes sang ’Body’. Sangen eksploderede på TikTok og strøg hele vejen op som #1 på hitlisten i UK og blev det første drill track nogensinde til at opnå dette.

ArrDee udgav derefter sit bombastiske debut-mixtape ’Pier Pressure’ i starten af 2022 til stor anmelderros. Mixtapet er et perfekt indblik i ArrDees liv med hans knivskarpe lyriske evner som omdrejningspunkt. På mixtapet kan man finde to af hans top 10 hits ’Flowers (Say My Name)’ og ’Oliver Twist’.

ArrDees imponerende og pludselige succes kan tilskrives hans skarpe humor og særlige glimt i øjet som han har bragt med sig ind på UK rap-scenen. Denne kombination af humor, nogle hårdtslående party anthems og en udførlig historiefortælling, har været en vindende formular for ArrDee, der har overvundet millioner af fans på verdensplan. Glæd dig til at opleve ham for første gang på dansk grund når han kommer til Pumpehuset til november.


Billetpriser: 200 kr. + gebyr
Billetsalget starter 5. maj kl. 10.00 via livenation.dk og ticketmaster.dk

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event

Handicap indgang

Handicapfaciliteter: Det har desværre ikke været muligt at etablere handicapfaciliteter i Pumpehuset, da der på grund af husets fredningsstatus ikke kan foretages store renoveringer.