Gå til Blxst

Blxst: Before You Go Tour

Blxst: Before You Go Tour

ons 02 nov. 2022
København S

Koncerthuset, Studie 2 | København S

20.00

Døre: 19.00

En af bannerførerne for den næste generation af West Coast-rappere/ R&B-sangere, Blxst, kommer til DR Koncerthuset, Studie 2.

I begyndelsen velsignede den amerikanske vestkyst os med rap-forfædre som Dr. Dre, Eazy-E, Ice Cube og Snoop Dogg, der var med til at starte en helt ny subgenre inden for hip-hoppen – G-funk. Ved årtusindskiftet bragede The Game ind på scenen og gav Sydcalifornien endnu en renæssance, inden Kendrick Lamar kom ind og definerede 2010’erne. Da det ene årti rullede ind i det andet, stod South Centrals egen Blxst klar til at gribe faklen og starte en helt ny æra, som det næste West Coast rapper-/ sanger-/ sangskriver-/ producer-fænomen.

Med mere end en milliard streams, en plads på den prestigefyldte XXL Freshman liste i 2021 og et væld af andre nomineringer er Blxst mere end klar til at videreføre West Coast hip-hop-kulturen “I try to make my music sound smooth, laidback, and cohesive,” udtaler han. “I like to live in both worlds of R&B and rap;” En verden han har levet i siden han begyndte at producere og lave musik i high school. Sidenhen har han arbejdet sammen med artister som Kendrick Lamar, YG, Eric Bellinger, Mustard og G Perico.

I 2020 udgav Blxst sin debut-EP ’No Love Lost’ som fik stor anmelderros. På deluxe-udgaven kunne man finde sangen ’Chosen’ feat. Ty Dolla $ign og Tyga som opnåede mere end 300 millioner streams på et år. For nyligt udgav han sit debutalbum ’Before You Go’, hvor han endnu engang leverer sin sprøde kombination af R&B og rap i en form for moderne G-funk-lyd, en lyd som Blxst bringer til DR Koncerthuset, Studie 2 til november.

Billetpriser: 225 kr. + gebyr
Billetsalget starter 6. maj kl. 10.00 via livenation.dk og drkoncerthuset.dk
Der vil være presale for LN-medlemmer på livenation.dk 5. maj kl. 10:00

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 260,00 kr.

Artister ved dette event