Gå til The Wedding Present

OBS: Koncerten med The Wedding Present er udskudt fra 08.09.21 på Beta til 07.09.22

The Wedding Present: Seamonsters 30th Anniversary

The Wedding Present: Seamonsters 30th Anniversary

ons 07 sep. 2022
Copenhagen

Beta | Copenhagen

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med The Wedding Present onsdag 8. september 2021 i Amager Bio - Beta udskydes til onsdag 7. september 2022.


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.

Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten i Amager Bio - Beta med The Wedding Present onsdag 7. september 2022.

 

 

 

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 220,00 kr.

Artister ved dette event

Event information

The Wedding Present med en turné i hele 2021 fejre 30-årsdagen for udgivelsen af deres tredje og måske vigtigste album, ’Seamonsters.’ En af de koncerter spilles i København, nærmere bestemt i BETA.

Efter udgivelsen af Seamonsters – som blev indspillet på bare tolv dage i løbet af 1991 – skrev The Guardian, at: “(Engineer, Steve) Albini has given The Wedding Present considerable weight, with Gedge’s voice trickling between banks of scowling guitars,” og placerede det herefter på deres liste over de “1,000 albums to hear before you die’.  På trods at dets kompromisløse lyd, opnåede det en 13. plads på den engelske albumhitliste og er siden blevet hyldet som en indierockklassiker.

The Wedding Present blev dannet i Leeds, England i 1984. Deres musik har udviklet sig fra tempofyldt indierock i stil med The Fall, Buzzcocks og The Go-Betweens, til et mere varieret udtryk. De debuterede i 1987 med den selvudgivne ’George Best’ og kom i et par år herefter i stald hos pladeselskabet RCA. Det er i denne periode ’Seamonsters’ er fra.

Efter en syvårig pause omkring årtusindskiftet, vendte The Wedding Present tilbage til musikscenen. De har i alt udgivet ni studiealbum, hvor det seneste er ’Going, Going...’ fra 2016.

Gennem hele bandets karriere, har sanger og guitarist David Gedge været det eneste gennemgående medlem, så ham kommer man til at opleve, når BETA slår dørene op til fejringen af denne milepæl i indierocken.