Gå til Karnivool

OBS: Koncerten med Karnivool den 7.9.21 i Pumpehuset er udskudt til 6.5.22

Karnivool: The Regeneration Tour

Karnivool: The Regeneration Tour

fre 06 maj 2022
København k

Pumpehuset - Stor sal | København k

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Karnivool den 7. september 2021 i Pumpehuset udskydes til den 6. maj 2022.  


Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.
 
Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten fredag den 6. maj 2022.

KARNIVOOL kommer til Danmark.

Karnivool, blev dannet i Perth, Australien tilbage 1997, tager atter på turné i Europa. Bandet startede som gymnasieband der spillede covers fra alt mellem Nirvana og Carcass. Den alsidige inspiration har resulteret i 3 albums siden, der
stilmæssigt er progressiv rock, der kan lede tanker hen på bands som Deftones og Tool. Karnivool har opnået stor success hjemme i Australien med #1 albums og massivt airplay, men har også turneret over det meste af kloden og har de sidste 10 år turneret USA, Europa og Indien, hvor bandet trækker langt over 10.000 gæster pr koncert.

Karnivool har ikke sluppet ny musik siden 2013, hvor de i den forbindelse spillede i Pumpehuset, men taler de sociale medier sandt, ser det ud til at der er ny musik på vej. Nu kan fans og folk med hang til eksperimenterende, progressiv rock glæde sig til at bandet igen gæster Pumpehuset efter 7 års fravær. Forhåbentlig med nyt album i bagagen.

Billetpris: 200 kr. + gebyr

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 235,00 kr.

Artister ved dette event