Gå til Oh Wonder

Oh Wonder

Oh Wonder

søn 20 mar. 2022
København S

Amager Bio | København S

20.00

Døre: 19.00

Koncerten med Oh Wonder¨10. november 2021 er udskudt til 10. marts 2022


Sikkerheden for vores artister, fans, og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed.


Billetkøbere skal blot beholde den nuværende billet og møde op til koncerten med Oh Wonder 20. marts 2022

_____________

OH WONDER

Billetpriser: 275 kr. + gebyr

Alt-popduoen Oh Wonder udgav 7. februar 2020 deres tredje album 'No One Else Can Wear Your Crown' og har i den forbindelse offentliggjort en verdensturné som kommer forbi København.

'No One Else Can Wear Your Crown' blev skrevet og produceret i Oh Wonders eget Studie. Pladen udforsker et væld af forskellige følelser og oplevelser og har et altoverskyggende budskab om selvaccept, empowerment og glæde. Det hører man bl.a. i Carpe Diem koret på den første single 'Hallelujah' – en sang Josephine og Anthony skrev til alle, der har fået at vide, at de ikke ville lykkes, og er et glimrende udtryk for den mentalitet der driver dem.

Oh Wonder begyndte tilbage i 2014, hvor de havde fundet på, at de ville uploade en sang om måneden i et år. det blev til den selvbetitlede debut, der udkom et år efter projektet blev sat i søen. I 2017 udkom opfølgeren 'Ultralife', der ligesom de andre udgivelser skrevet, indspillet og produceret af duoen selv i deres eget studie.

Billetter

Billetsalg

  • I salg nu!

    Generelt salg*
    Fra 300,00 kr.

Artister ved dette event