Ørbækvej 350 , Odense SØ, Denmark, 5220

Jyske Bank Arena tickets and information. Get up to date info on Jyske Bank Arena concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Om Jyske Bank Arena

Jyske Bank Arena slog for første gang dørene op den 6. oktober 2007. Siden åbningen har en af landets mest moderne multiarenaer lagt scene til en lang række storslåede koncerter og shows, messer, landsmøder og meget mere.

Relaterede links

Arena Fyn bidrager med 3000 m2 gulvareal til hele Odense Congress Centers messeareal. Arenaen er den fjerde hal i hele OCCs messekompleks. Arenaen rummer i alt 4000 siddepladser og maksimum 5000, hvis gulvet tages i brug. Med Arena Fyns fleksibilitet kan oplevelses forumet forvandles til skøjtehal, håndboldhal, tennishal, koncertsal og meget andet. Dermed bliver det muligt at skabe en farverig palet af oplevelser lige fra sportsbegivenheder, forlystelser, shows til koncerter i Arena Fyn.

Kontakt: Odense Sport & Event A/S Ørbækvej 350 5220 Odense SØ DK Tlf. + 45 70 22 18 87

Arena Fyn ligger ca. seks km fra bymidten, og kun 5 min. fra motorvejen og 10 min. fra banegården. Det er derfor nemt at komme til og fra Arena Fyn.

Vi vil gerne være lokomotivet, som kører forrest, hæver overliggeren og præsenterer regionen for en farverig palet af nye attraktive underholdnings-, kultur- og sportstilbud. Odense Sport & Event er med andre ord blevet skabt for at udvikle en stærk underholdningskoncern. Et fyrtårn og samlingspunkt for den syddanske region, der giver os mulighed for at styrke og udvikle det kulturelle og sportslige tilbud i regionen.

Den 6. oktober 2007 slog Odense Sport & Event for første gang dørene op til Arena Fyn, det regionale forum for oplevelser. Dette skete med et spændende og mangfoldigt åbningsshow, der bød på et festfyrværkeri af fynsk kultur og fynske kunstnere i et flot, folkeligt og medrivende show.