Aalborg Kongres & Kultur Center

Europaplads 4, Aalborg, Denmark, 9000

Aalborg Kongres & Kultur Center tickets and information. Get up to date info on Aalborg Kongres & Kultur Center concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Aalborg Kongres & Kultur Center er et af Skandinaviens største og mest fleksible kongres- og kulturcentre. Centret har hvert år flere end en halv million gæster til Musik- & Teater, Messer & Udstillinger og Møder & Kongresser. Aalborg Kongres & Kultur Center har de perfekte rammer, hvad enten det drejer sig om en kongres med op til 2.500 deltagere, eller det handler om et møde for 10 deltagere. De tekniske hjælpemidler er topmoderne i alle vore lokaler. Vi tager os også gerne af bespisning og den efterfølgende underholdning, hvis det ønskes. Med flere end 100 store teater- og musikarrangementer om året er Aalborg Kongres & Kultur Center også en af Skandinaviens største kulturudbydere. Vi har alt, fra store internationale stjernesolister, store gæstespil inden for opera, ballet og musicals, til revyer, klassiske koncerter, børneteater og naturligvis pop- og rockkoncerter. Med en placering midt i Aalborgs hjerte, og flere end 7.000 kvadratmeter til udstilling, er Aalborg Kongres & Kultur Center også velegnet til alle former for udstillinger, fra små produktpræsentationer til meget store forbrugerudstillinger.

Gode forbindelser med fly, tog, bus og bil gør det let at komme til Aalborg... Med fly Kommer du til Aalborg med fly lander du næsten i centrum. Aalborg Lufthavn ligger kun 5 km fra bykernen. På aal.dk (Aalborg Lufthavn) kan du få information om hvilke flyselskaber, der har rutefly til Aalborg. Med tog Aalborg Banegård ligger i byens centrum. DSB forbinder Aalborg regionalt og nationalt med hyppige tog. Se dsb.dk for mere info. Med bus Aalborg kan nås med bus fra København abildskou.dk og Esbjerg expresbus.dk. Nordjyllands Trafikselskab opererer lokalt i Nordjylland samt i Aalborg. Mere info på nordjyllandstrafikselskab.dk Med bil Der er gode motorvejsforbindelser til Aalborg. Aalborg Kongres & Kultur Center og Helnan Phønix Hotel som ligger i Aalborg Centrum. Parkering P-området (700 pladser) ved Aalborg Kongres & Kultur Center er gratis fra lørdag kl. 14.00 til mandag kl. 08.00 samt hverdage mellem kl. 18.00 – 08.00. Øvrig tid er P-afgiften kr. 6,- pr. time.