Guldbergsgade 8 , København N, Denmark, 2200

Rust tickets and information. Get up to date info on Rust concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Om Rust

Rust er som altid en markant spiller på både livescenen og klubscenen. Koncerterne på Rust byder både på etablerede navne og spirende bands og artister, der står i kø for at blive morgendagens stjerner. Musikprofilen rækker ud til det brede publikum og sørger for noget for enhver smag lige fra hip-hop over indie til elektronica. Rust natklub har i mere end 20 år leveret nogle af byens absolut bedste fester, hvor både nye talenter og velkendte DJ-navne rykker pulten rundt. De tre etager på Rust, upstairs, mainfloor/livingroom og bassment, byder på mulighed for at vælge mellem festen på dansegulvet, DJ-scenen eller en tilbagetrukket stemning. Rust er stedet hvor grænser ophæves, hvor bandet på scene spiller elektronica, mens DJ’en leverer rockklassikere, og der altid bliver givet plads til up-coming artister.

Relaterede links

Rust har undergået en noget nær total forandring og kan nu byde publikum velkommen til en ny og større musik klub. En skinnende sort kakkel-facade vil pryde indgangen til en musikklub i nu tre etager. På den nye 1. sal er der både bar og et rygerrum, og stemningen vil være intim og lægge op til flirten på tværs af bordene. Vi har længe ønsket os et sted i klubben, hvor man kan få et pusterum fra live- og DJ-musikken. Lidt ligesom dengang Rust havde en restaurant, hvor der hurtigt udviklede sig en fest i festen. Samtidig skærpes Rusts identitet som musikklub med blik for fremtidens musikmiljø. I forbindelse med genåbningen lancerer Rust et pladeselskab, der skal fungere som platform for såvel etablerede som nye artister. Af andre initiativer kan nævnes salg af koncertbilleder, et partoutkort til natklubben og et samarbejde med Soundvenue omkring upcoming bands. Der vil være mere om de mange initiativer og nyskabelser på rust.dk

Rust ligger centralt i Nørrebros latinerkvarter og er let at komme til med offentlig transport eller på cykel. Kommer du i bil, kan det i aftentimerne være svært at finde en parkeringsplads. Prøv området omkring Nørre Allé

Glemte sager: Kontakt venligst administrationen i åbningstiden Mandag - fredag kl. 11.00 - 14.00

Livingroom: Lounge & cocktailbar med plads til 75 personer. Mainbar: Stor allround-bar med stort dansegulv, DJ-pult og scene. Plads til 250 personer. Sammen med Livingroom udgør den hele stueetagen, og benyttes begge lokaler, kan de tilsammen rumme 375 personer. Bassment: Intimt lokale i kælderen med bar og DJ-pult. Ideel til lyttesessions, intime private fester, pre-clubbing og nat-receptioner. Plads til 150 personer.

Natklubben på Rust begyndte ved en tilfældighed. En ansat fyldte 30 år og inviterede en DJ og to pladespillere til festen i Guldbergsgade 8. Det var tilbage i 1993, og siden har natklubben været en vigtig del af Rusts identitet. Og vi har skubbet - og skubber fortsat - til opfattelsen af, hvad en kluboplevelse er. Der er natklub på Rust onsdag til fredag fra kl. 23.00 (onsdag dog kl. 21.00).