Falkoner Allé 9, Frederiksberg, Denmark, 2000

Falkonersalen tickets and information. Get up to date info on Falkonersalen concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Om Falkonersalen

Spørgsmål og svar - FAQ

Relaterede links

I parkeringsanlægget ”Falkoner Plads” under Frederiksberg Gymnasium og nabo til Scandic Falkoner er der betalingsparkering. Der er opsat et bomanlæg ved nedkørslen, hvor der skal trækkes en billet. Inden parkeringskælderen forlades, skal der betales for parkeret tid i de opstillede betalingsautomater. Starttid for parkering for både time- og dagsparkering er indkørselstidspunktet. Dagsparkering gælder frem til kl. 01.00. Parkeringsanlægget er lukket mellem kl. 01.00 og 05.00. Parkeringskælderen er videoovervåget.

På gaden på Frederiksberg er der visse steder indført en P-zone. I P-zonen kan man ved korrekt brug af P-skiven parkere gratis i 2 timer, medmindre andet er skiltet. Disse restriktioner er gældende mandag-fredag i tidsrummet kl. 7:00-24:00, og lørdag i tidsrummet kl. 07:00-17:00. Husk altid at se efter skiltningen - også uden for zonen.

Du finder os på Frederiksberg midt i et af Københavns mest charmerende områder. Metroen kører til døren, og buslinjerne 8A og 9A stopper begge lige i nærheden.

Velkommen til stjernestøv og magiske oplevelser. Velkommen til Scandic Falkoner. Er du til scenekunst, kulturhistorie og stjernedrømme, så er det her, du skal bo. Det toprenoverede hotel har en unik beliggenhed i hjertet af det pæne og mondæne Frederiksberg med cafeer, shopping, gastronomi og charmerende pariserstemning lige uden for døren.

Book dit værelse på www.scandichotels.dk/falkoner.

Hos Scandic Falkoner er der plads til stjernedrømme og store tanker. Her kan du holde møder, konferencer, koncerter og events for mere end 2.000 deltagere. De mange sale og fleksible rammer gør det muligt at matche formålet for lige netop dit arrangement. Kontakt Scandic falkoner på falkoner@scandichotels.com.

I Green Room Restaurant fortjener maden de største stjerner. Varm op til aftenens forestilling med en showmenu eller smag dig igennem vores store menukort. Har du mere brug for at slukke tørsten, er der selvfølgelig også mulighed for at nyde en drink eller to i hotellets indbydende bar med udsigt til Falkoner Allé.