DR Koncerthuset, Koncertsalen

Emil Holms Kanal 20, Copenhagen, Denmark, 2300

DR Koncerthuset, Koncertsalen tickets and information. Get up to date info on DR Koncerthuset, Koncertsalen concert tickets, schedules and much more at LiveNation.dk.

Om DR Koncerthuset, Koncertsalen

- den største af Koncerthusets fire sale. Salens akustik er optimeret til symfonisk musik, men lydregulerende gardiner kan trækkes frem, så akustikken varieres, når salen bruges til rytmisk musik. Salen har et kæmpe volumen (28.000 m), men virker samtidig intim, da scenen er placeret midt i salen, med publikum siddende hele vejen rundt på forskudte terrasser. Alle 1800 pladser er dermed overraskende tæt på musikerne, hvilket giver en særlig intensitet. Amfiteater-opbygningen er inspireret af Berlinerfilharmonien, mens salens varme, gyldne farver er overført fra Radiohusets Koncertsal. Bag scenen tårner orglet sig op, og den stemningsmættede, indirekte belysning via reflektioner på væggene fuldender salens elegante udtryk.

Relaterede links

Gæsteparkering koster 20 kr. i timen eller 60 kr pr. døgn. P-billet er påkrævet, og DR kan ikke refundere evt. p-bøder som følge af overtrædelse af reglerne. Parkering Øst er en grusparkeringsplads. Holder du længst væk på et af områderne, er der 3-4 minutters gang til DR Byen. Der er ikke etableret permanent belysning på alle p-områderne endnu.

Buslinje 33, 34, 77 og 78 har stoppested ved DR Byen på Amager Fælledvej.

Der er metro-afgange til og fra DR Byen ca. hvert 5. min. og natkørsel torsdag-fredag-lørdag hvert 15. minut. Ved aftenkoncerter i Koncerthuset er der metroafgange i en time efter koncerten.

Information om koncerter og Covid-19 i DR Koncerthuset https://drkoncerthuset.dk/info-coronavirus/

https://drkoncerthuset.dk/kundecenter/