Videoer

  Mere information

  Den GRAMMY award-vindende sanger Wizkid begyndte at lave musik da han var blot 11 år gammel i Lagos, Nigeria. Han lavede sin første sang ’Lil Prinz’ i 2001 sammen med nogle venner. I 2006 satsede han på en karriere inden for musik og begyndte at lave musik sammen med forskellige nigerianske pop acts, såsom OJB Jezreel, Naeto C og Banky W. Fem år senere, i 2011, udkom debutalbummet ’Superstar’ til stor succes på tværs af Afrika, og gjorde ham til en stjerne i hjemlandet Nigeria.

  Wizkids andet album ’Ayo’ udkom i 2014. Her kunne man finde gennembrudshittet ’Ojuelegba’, som cementerede Wizkids status som en af de største popstjerner i Nigeria. Nummeret blev endda remixet af Drake og Skepta, hvilket betød at Wizkid blev et varmt navn på den internationale musikscene. Som tak hoppede Wizkid med på Drakes megahit ’One Dance’ fra 2016. I 2017 udgav Wizkid sit tredje album ’Sounds From the Other Side’. Her kunne man finde singlerne ’Daddy Yo’, ’Sweet Love’ og ’Come Closer’ feat. Drake, som modtog guldcertificeringer i USA og Storbritannien.  

  Som en hyldest til sin hjemby udgav Wizkid sit fjerde album ’Made in Lagos’ i 2020 med gæsteoptrædener fra artister som Burna Boy, Skepta, Damian Marley, H.E.R, Ella Mai, m.fl. Albummet fik stor global succes og er det højest chartende nigerianske album på Billboard 200 til dato. Derudover er det det eneste afrikanske album til at modtage en guldcertificering i USA med en halv million solgte eksemplarer, og hittet ’Essence’ blev den første nigerianske sang til at lande på Billboard Hot 100. Udover ’Made in Lagos’ har Wizkid haft et GRAMMY-vindende feature på en af Beyonces sange. Han har også udsolgt fem shows i O2 Arena i London, hvilket beviser at Wizkid-bevægelsen er kommet for at blive på internationalt plan.

  Følg Wizkid:
  INSTAGRAM - TWITTER - FACEBOOK - YOUTUBE

  Flere Live Nation nyheder