Eksklusive videoer

  Mere information

  Wild Rivers genskaber minder om gamle flammer

  Den canadiske indie-gruppe Wild Rivers byder på smukke og følsomme melodier. Bandet leverer en unik blanding af folk-popsang, der på én gang er indbydende og smittende. Wild Rivers lyd er resultatet af de fire bandmedlemmers forskellige påvirkninger - lige fra The Lumineers, Bahamas og Kacey Musgraves til de ikoniske historiefortællere i 70’erne som James Taylor, Neil Young og Fleetwood Mac.

  Wild Rivers EPEighty-Eightfra 2018blev en stor succes og modtog ros fra blandt andet Rolling Stones Country, PopMatters, Earmilk og No Depression. Bandets nyeste single “Thinking ‘Bout Love” genskaber ren guitar og et stabilt beat midt i en dybtfølt sammenspil mellem hovedvokalisterne Khalid Yassein og Devan Glover. Længselsfulde minder om en gammel flamme giver plads til gospel-harmonier som Devan sentimentalt synger: ”I’m just thinking ’Bout love”.

  Om den nyeste single siger Khalid Yassein:

  ”Thinking ’Bout love” handler om de to sider af at gå fra hinanden. Den ene tænker praktisk: Deres respektive lykke og de langsigtede konsekvenser af beslutningen. Den anden tror, at den kærlighed, de deler, kan overkomme alle distraktioner og vanskeligheder. På den sidste indspilningsdag var alle involverede i projektet samlet omkring en mikrofon og sang den sammen. Det føltes godt at færdiggøre projektet med de mennesker vi elsker”.

  Genrer

  Flere Live Nation nyheder