Videoer

  Mere information

  Følg TOTO online her:

  Website | YouTube | Facebook | Instagram

  TOTO er et af de bedst sælgende og hyppigst turnerende bands i verden. I årevis har de efterladt både publikummer og anmeldere begejstrede. Og så kan man vist roligt sige, at de også er et af de mest definerende bands indenfor popkulturen. De er et af de få bands fra 70'erne, der har overlevet de skiftende trends og stilarter, samtidig med at de fortsat har holdt sig relevante.

  I løbet af det sidste årti har TOTO oplevet en stor renæssance i popularitet, som kun få bands gør på dette tidspunkt i deres karriere. Ingen enkeltstatistik viser dette mere end at nå milepælen på over 3,4 milliarder streams på Soptify alene. De samlede afspilninger af bandets værker på tværs af alle platforme nærmer sig nu fem milliarder. Blandt de mest aflyttede sange tegner 'Africa' sig for over én milliard streams alene på Spotify. Sangen blev gen-certificeret af RIAA med 8X Platinum.

  Individuelt og kollektivt kan bandets 'familietræ' høres på imponerende 5000 albums, der tilsammen udgør en salgshistorik på en halv milliard album. Disse indspilninger er blevet hyldet med hundredvis af GRAMMY-nomineringer.