Mere information

Timechild er et dansk progressivt, heavy rock band dannet i 2020 i København. Deres lydunivers består af en blanding af progressiv rock og heavy metal, domineret af en kraftfuld lead vokal og karakteristiske twin guitarer, som tilsammen skaber deres unikke skandinaviske udtryk.  
 
Siden Timechild udgav deres debutplade ”And Yet It Moves” i slutningen af 2021 er det gået rigtigt stærkt for det nye danske band. Topanmeldelser fra både danske og internationale medier, danmarkstour med bl.a. Jesper Binzer, Thundermother og Artillery, koncerter i bl.a. Store Vega, Amager Bio, Copenhell Metal Cruise og adskillige danske festivaler heriblandt Jailbreak Festival 2023 med artister som Glenn Hughes, Wolfmother, og Saxon.
 
Nu er bandet tilbage med deres ventede andet album “Blossom & Plague”, som vil blive udgivet world wide d. 1. September 2023 igennem Mighty Music. Visionen med denne plade er vise hvordan heavy rocken fortsat kan udfordre og overraske i 2023. Bandets tunge og dynamiske lyd og tekstunivers har på denne plade taget en drejning i en mere progressiv og mørk retning. Selvom fundamentet i bandets lydunivers tydeligvis er lagt af fortidens giganter, hentes der inspiration både på tværs af tid og genrér. Netop denne mulighed for at dykke ned i de sidste mange årtiers musikhistorie og igennem dette definere deres egen lyd har været en vigtigt del af sangskrivnings- og indspilningprocessen.
Pladen er endnu engang produceret, mixet og masteret af Søren Andersen (Glenn Hughes, Phil Campbell, Jesper Binzer). Med sin store erfaring indenfor genrén, både som producer og musiker, var Søren et naturligt valg, da bandets nye visioner skulle foreviges. Resultatet er 8 sange som bredt viser bandets dynamiske spændvidde.
 

Udgivelsen af Timechilds andet album “Blossom & Plague” har medført fantastiske anmeldelser fra hele verden. Heriblandt 8/10 stjerner i et af verdens største metalmagaziner MetalHammer UK, som har over 2 millioner følgere på Facebook. Udgivelsen sikrede også bandet en Europa Tour med Solstafir i november 2023 med shows i Tyskland, Sverige & Finland, hvor de fik en flot modtagelse af de tusindvis af publikummer.
 
 
Timechild er:
 
●      Anders Folden Brink (Lead vokal – Rytme/Lead Guitar)
●      Birk (Lead/Rytme Guitar – Backing vokal)
●      Martin Haumann (Trommer)
●      Daniel Bach (Bas – Backing Vocal)

Flere Live Nation nyheder