Videoer

  Mere information

  THE MINDS OF 99 - BIO

  The Minds of 99 startede deres rejse i 2014, og fem-mandsbandet bestående af de Københavnske barndomsvenner er på bare syv år blevet Danmarks mest populære band.

  Både deres debut- og andet album er gået platin, mens deres tredje album er gået dobbelt platin. I januar 2022 udsendte The Minds of 99 deres fjerde studiealbum ’Infinity Action’, som på bare 3 ½ måned blev certificeret platin og indeholdt bandets største hit til dato, ’Under Din Sne’, som også er platincertificeret og har været fast inventar på den danske Spotify Top50, siden nummeret udkom for snart et år siden. Albummet blev desuden kvitteret med seks stjerner af flere anmeldere. ’’Infinity Action« er lyden af et band på toppen af dets karriere, der stadig formår at flekse musklerne, slå sig i tøjret og føje nye nuancer til udtrykket.’’ skriver Berlingskes musikredaktør, Michael Charles Gaunt i sin anmeldelse (Berlingske).

  I forbindelse med udgivelsen af ’Infinity Action’ tog bandet på arenatour rundt i landet i foråret 2022, hvor de satte en massiv rekord, da de spillede Danmarkshistoriens største indendørs turné nogensinde med 79.000 solgte billetter. Otte ud af ni koncerter var udsolgt, inklusiv to Royal Arena shows i træk. ’’The Minds of 99 viste endnu engang, at de mestrer at få fællessang og fællesskabsfølelse til at være to sider af samme sag’’ – skrev Soundvenue omkring showet i Royal Arena, som sparkede touren i gang.  

  I løbet af sommeren 2022 kunne man også opleve The Minds of 99 på fire store danske festivaler: Jelling Musikfestival, Northside, Tinderbox og SMUK. ’’De virker fortsat til at være et band i fremdrift, og lørdag aften på Tinderbox var blot endnu en sejr i rækken’’ – fortæller B.T. om bandets show på årets Tinderbox. I september 2022 spillede bandet for første gang deres egen koncert i Norge på den udsolgte Blå i Oslo, og i Sverige på Nalen i Stockholm. ’’Vi skal bringe energi og spille vores hurtigste sange på de små svedige klubber, som vi savner at spille på. Man behøver ikke kende os, eller ha’ hørt os før eller være god til dansk. Det er bare energi, man kommer til at kunne mærke.’’ - udtalte forsanger Niels Brandt før koncerterne.

  I 2021 blev The Minds of 99 hyldet i verdenspressen, da de den 11. september 2021 optrådte for et udsolgt nationalstadion i Parken i København. En koncert, der var den første stadionkoncert i Europa efter lockdown, og som blev beskrevet som genåbningen af Danmark. Gaffa har kaldt showet for en historisk koncert og kvitterede oplevelsen med fem stjerner; ’’Lad mig slå det fast med det samme; det var en vild og euforisk aften, hvor gensynsglæden med Danmarks pt. bedste rockband, The Minds of 99 og livemusikken i almindelighed var gengældt band og publikum imellem’’.

  The Minds of 99 har mere end 220 millioner streams på tværs af forskellige platforme og har opnået flere top 20-placering på den danske radiochart. Bandet har også modtaget op til flere guld og platincertificeringer for deres singler. De har blandt andet modtaget 5 Danish Music Awards, en P3-guld-pris, 9 GAFFA-awards og 4 Steppeulven-priser. I år (2022) var bandet nomineret til Danish Music Awards i fire kategorier: Årets Danske Album, Årets Danske Gruppe, Årets Danske Radiohit, samt Årets Danske Streaminghit.

  Siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2014 har The Minds Of 99 repræsenteret noget helt særligt på den danske musikscene, hvor dansksproget new wave rock bestemt ikke har været allemandseje. The Minds of 99 er blevet et symbol på fællesskab i Danmark – og de har startet en helt ny bølge af poprock på den danske musikscene.


  SOCIALS
  Instagram / Facebook / YouTube

  Flere Live Nation nyheder