Eksklusive videoer

  Mere information

  The Minds of 99 er kendt som et af landets allerbedste livebands. En position som de cementerede på turnéen i slutningen af 2017. En tour hvor de, på trods af forsanger Niels Brandts meget berømte brækkede fod, formåede at rive publikum midt over til nogle af gruppens mest legendariske koncerter på bl.a. Train i Aarhus og Store VEGA i København. Til sidstnævnte koncert kvitterede Soundvenue med en 6-stjernet anmeldelse, og turnéen var medvirkende til, at bandet modtog den anerkendte Steppeulven pris som årets liveband 2017.

  The Minds of 99 spillede i november 2019 en udsolgt arena-tour, hvor de blandt andet kommer forbi Ceres Arena i Aarhus og Royal Arena i København.  De har spillet Orange Scene 2 gange. Northside, Tinderbox, Smukfest og mange andre festivaler flere gange. De vandt i 2019 årets album til Danish Music Awards for Solkongen, og tidligere blev tildelt statuetten for Årets Liveband af både Steppeulven og Gaffa Awards. Når The Minds of 99 spiller live, bliver der fra ung til gammel sunget med på hvert eneste ord – fordi sangene taler til os alle, hver for sig og sammen. Vi kan mærke dem og vi kan lide at dele dem med hinanden. Og med ny-klassikere som Alle Skuffer Over Tid, Hurtige Hænder, Stjerner På Himlen og Det Er Knud Som er Død på repertoiret, er der lagt op til en særdeles mindeværdig oplevelse når bandet opleves live.

  Hvem er The Minds of 99?
  DR P3 fortæller historien bag The Minds Of 99 mere ærligt end nogensinde før. Alle fem afsnit af podcasten kan høres HER

  Flere Live Nation nyheder