Videoer

  Mere information

  The Inspector Cluzo er et fransk rockband, der består af Laurent Lacrouts (guitar/vokal) og Mathieu Jourdain (trommer/vokal). Med deres unikke musikalske stil og engagerede politiske budskaber har bandet skabt en stærk tilstedeværelse på den internationale musikscene. Deres seneste album, "HORIZON" (2023), er blevet rost af kritikere verden over.


  ’’Dette mægtige album på 12 numre er fuld af overraskelser.’’ – skriver blandt andre Rock’N’Load og kvitterer med 9 ud af 10 stjerner.
   
  Udover at Laurent og Mathieu er musikere, er de også fuldtidslandmænd, der bor og arbejder på en familiegård. Deres musik omhandler bl.a. deres landmandsliv og rører mange problematikker omkring den globale opvarmning. Især deres nyeste, kritikerroste album ''HORIZON'' indeholder mange politiske budskaber.
   
  The Inspector Cluzo har etableret sig som en af de mest spændende live-acts på den internationale rockscene. Deres energiske og passionerede musikstil, der blander rock, blues og funk, har givet dem en dedikeret fanbase over hele verden.

  Facebook

  Instagram

  Genrer