Videoer

  Mere information

  Med shows rundt i hele verden i mere end 25 år, en Olivier award og en optræden til Oscar-uddelingen er STOMP blevet et internationalt fænomen inden for scenekunsten. Siden premieren til Edinburgh Festival i 1991 er STOMP vokset til at blive en global sensation, når showet optræder med sit universelle sprog på tværs af rytme, teater, comedy. Et sprog der resonerer med publikummer fra alle verdens hjørner.

  Otte performere bruger alt lige fra Zippo-lightere og plastikposer, til skraldespandslåg, og sågar en køkkenvask til at lave eksplosive ”feel-good”-rytmer. STOMP har turneret verden
  rundt og brugt fødder, fingre og alverdens objekter til at sammensætte et adrenalinfyldt show foran mere end 15 millioner mennesker i 53 forskellige lande.

  Fra hvad der startede med en enkelt tromme, der hang rundt om Luke Cresswells hals, har STOMP fået sit eget liv. Skaberne og instruktører bag STOMP, Cresswell og Steve McNicholas, har
  udviklet et banebrydende teater-show, der er gået hen og blevet et verdensfænomen.

  STOMP kan finde skønhed og skabe musik med hvad som helst: Det kan være støvler, skraldespande, lightere, toilet svuppere. Alting kan pludselig blive en del af denne utrolige produktion, når samlingen af de otte performere optræder og bruger kosteskafter som instrumenter og fører en dialog kun ved at klappe med deres hænder. Med deres ustoppelige energi og overflod af rytmiske indtryk, transformerer STOMP simpelt skrald til et pulserende, vittigt og uimodståeligt teater-show, der er gået hen og blevet et verdensfænomen.

  En unik kombination af teater, dans og comedy, STOMP blæser både publikum og anmeldere bagover med deres fængende rytmer og magiske energi på en scene.

  “Brilliant and very funny: theatre at its most seductive” - NEW YORK TIMES

  Flere Live Nation nyheder