Videoer

  Mere information

  Norske Stig Joar Haugen har siden 2015 overrasket og udfordret den norske musikscene med sit musikalske talent. Han startede som rapper, sanger og sangskriver under aliasset Unge Ferrari, som han for et på år siden pensionerede til fordel for det nye kunstnernavn Stig Brenner.

  Han cementerede skiftet med det uforudsigelige album, Hvite Duer, Sort Magi.
  “Fri”, “Når alt ikke er nok (feat Molly Sandén)”, “Miserabel” med Marcus & Martinus og Larsiveli samt “Hull i foten” med Siyabång blev store streaming-hits for nordmanden.

  De 13 sange viser en moden, sikker og eftertænksom rapper, som er en mester til at mixe silkebløde såvel som hårde sange om at befinde sig på både på livets top og bund.

  I løbet af 2022 har Stig Brenner været med i Hver Gang Vi Møtes, som er den norske udgave af Toppen af Poppen. Han har i den forbindelse udgivet en single med tre sange fra programmet. Derudover har den produktive rapper også udgivet EP’en Bluesbrutterne sammen med Arif og sangen “Øyne i nakken” med Isah.

  Stig Brenner har udover tre anmelderroste albums, platin-hitlistesucceser, udsolgte turneer og adskillige prisnomineringer i Norge, arbejdet sammen med danske Medina og Lord Siva. I 2021 vandt han den eftertragtede hæderspris P3 Gull.

  Flere Live Nation nyheder