Eksklusive videoer

  Mere information

  Bag Soon står August og Andreas. Med følelserne uden på tøjet, skriver og producerer Soon sange, i en organisk sammensmeltning af rødglødende R’n’B og intim singer/songwriter. Drømmene vokser hver dag i takt med musikken, og Soon har et internationalt gennembrud i kiggerten. Lock-down månederne er blevet brugt på at skrive ny musik. Ved siden af skabelses-processen af deres kommende debutalbum, har Soon udviklet sangskrivnings-talentet ved at skrive med artister som Jada, Goss og Phlake.


  Soon udsolgte begge deres headline-koncerter i Pumpehuset i maj 2021 og som navnet antyder, er de et band der snart vil indfinde sig på din playliste og i dit hjerte.

  Soon har senest udgivet singlen “Soda”, som er i rotation på både P3 og The Voice, en legesyg, skæv og funky kærlighedsang. Over en lydside, der lige så godt kunne være indspillet af en flok 6. klasses elever i en garage, bliver der sunget om sommer-forelskelsens brusende boble.


  Herudover har Soon kickstartet et helt nyt live-session projekt, hvor de løbende vil udgive intime udspil fra deres kommende debutalbum; første udspil, ’Not A Love Song’ handler om at benægte og underdrive sine følelser i et naivt forsøg at holde hovedet højt efter et brud.

   
  Instagram

  Facebook

  Flere Live Nation nyheder